FC Argeș vrea amânarea returului: „Suntem în urmă cu pregătirea”

10 Feb. 2012, 18:43 Seria 2
FC Argeș vrea amânarea returului:**

Campionatul ligii secunde este aproape de a fi reluat. Peste trei săptămâni se va disputa prima etapă a returului, FC Argeș urmând să joace acasă cu FC Maramureș. Lucrurile nu sunt însă foarte clare dacă prima etapă va fi sau nu amânată, deoarece majoritatea terenurilor sunt într-o stare foarte proastă din cauza zăpezii căzute în ultimul timp.

După ce conducătorii din liga I au anunțat că vor amânarea campionatului cu o săptămână, mai mulți antrenori ar dori ca același lucru să se întâmple și în eșalonul secund, de partea acestora fiind și tehnicianul piteștenilor, Viorel Dumitrescu.

„Vremea nu a fost deloc prietenoasă cu noi în ultima perioadă și de aceea suntem în urmă cu pregătirea tehnico-tactică. Cred că ar fi bine ca prima etapă să se amâne mai ales că terenurile nu sunt deloc într-o stare foarte bună și riscăm să jucăm în primele etape pe niște terenuri înghețate, la fel cum se întâmplă și în partidele de verificare, pe care le disputăm în aceste săptămâni.”, a declarat Viorel Dumitrescu.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

10 Feb. 2012, 18:43 Seria 2
Pe aceeași temă