FC Argeș vrea 3 puncte și cu Gloria Bistrița

14 Sep. 2011, 11:21 Seria 2
FC Argeș vrea 3 puncte** și cu Gloria Bistrița

Viorel Dumitrescu pare să fie cartea câștigătoare pentru FC Argeș. Mulți s-au îndoit de abilitatea sa de antrenor, dar și de calitățile unor anumiți jucători, dar iată că numai după patru etape scurse de la începutul acestei stagiuni, FC Arges se află pe prima poziție a clasamentului.

Alb-violeții au avut parte de un start lansat de campionat și au adunat 10 puncte în primele patru runde. În momentul de față argeșenii se află pe primul loc al ierarhiei având un golaveraj mai bun față de echipa ce se află pe locul secund al clasamentului și anume FC Timișoara. Ambele formații au câte 10 puncte adunate până acum, numai că bănățenii au 8 – 4 golaveraj, în timp ce piteștenii au un golaveraj de 10 – 4.

Runda viitoare, FC Argeș va juca pe teren propriu cu Gloria Bistrița, în timp ce FC Timișoara va juca, în deplasare, împotriva Unirii Alba Iulia.

Trei puncte la ultimul meci cu Gloria Bistrița

FC Argeș și Gloria Bistrița au purtat de-a lungul timpului mai multe bătălii pe prima scenă valorică a fotbalului românesc. Ultimele două confruntări dintre cele două echipe au avut loc în ediția de campionat 2008 – 2009.

În meciul din turul campionatului ce a avut loc atunci la Bistrița, Gloria se impunea cu scorul de 2 – 0 în fața celor de la FC Argeș la capătul unei partide în care au fost comise mai multe erori de arbitraj în defavoarea echipei din Trivale. La meciul retur, piteștenii și-au luat revanșa după ce au obținut o victorie cu scorul de 2 – 1. Ambele goluri în respectiva partidă au fost semnate de fundașul argentinian ce îmbrăca pe atunci tricoul echipei FC Argeș, Elias Bazzi.

Sursa: Ziarul Top

14 Sep. 2011, 11:21 Seria 2
Pe aceeași temă