FC Argeș țintește a treia victorie! Ghiță: „Vreau să promovăm!”

02 Sep. 2011, 15:49 Seria 2
FC Argeș țintește a treia victorie!** Ghiță:

Fundașul Daniel Ghițã sperã ca FC Argeș sã revinã în Liga I, la finalul acestui sezon, chiar dacã în acest moment alb-violeții nu sunt considerați de specialiști favoriți la promovare. Fotbalistul este conștient cã misiunea nu va fi una ușoarã și spune cã are încredere în colegii sãi.

Ghițã considerã cã fiecare echipã din Liga a II-a are șanse teoretice la promovare, pentru cã nicio formație nu este dinainte câștigãtoarea seriei: „Am revenit la FC Argeș și am gãsit un grup foarte tânãr și dornic de performanțã în adevãratul sens al cuvântului. Din vechii mei colegii, nu am mai regãsit decât vreo cinci – șase. Pânã acum, am obținut trei victorii foarte importante: douã în campionat și una în Cupã și sper sã o ținem tot așa. La Târgoviște, ne așteaptã o confruntare foarte grea. În acest eșalon, poți pierde, dar poți și câștiga împotriva oricãrei echipe, indiferent de numele ei. Toate loturile au în acest moment șanse la promovare, nu poți spune cã unul este mai slab din punct de vedere valoric decât altul. Îmi doresc foarte mult ca, la finalul acestei ediții de campionat, sã ne clasãm pe unul din primele douã locuri care duc în Liga I. Mai este mult pânã acolo și avem enorm de muncã. Trebuie sã facem pași mãrunți și sã urcãm în fiecare etapã”.

Ghițã susține cã acum atmosfera la echipã este bunã: „Nu știu cum era atmosfera atunci când la echipã se afla Mirel Bolboașã, însã pot sã vã spun cã, în acest moment, suntem cu toții ca o familie, suntem mult mai uniți. Vrem sã ne dorim sã câștigãm fiecare meci pe care îl avem”.

Sursa: Curierul Zilei

02 Sep. 2011, 15:49 Seria 2
Pe aceeași temă