„FC Argeș și Universitatea Craiova sunt sarea și piperul fotbalului românesc”

16 Jul. 2012, 20:49 Seria 2

Antrenorul echipei Metaloglobus București, adversarul din primul meci amical al echipei FC Argeș este Adrian Matei. Fostul fundaș al celor de la Steaua, Rapid sau FC Național a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei din Pitești. Mai mult, acesta a declarat că regretă că FC Argeș nu se află pe prima scenă a fotbalului nostru.

„FC Argeș și Universitatea Craiova sunt sarea și piperul fotbalului nostru. Vorbim aici de două centre fotbalistice mai mult decât puternice, de două echipe cu o mare tradiție în fotbalul nostru. De la Pitești au plecat jucători foarte importanți de-a lungul timpului, cel mai important dintre ei fiind fără discuție Nicolae Dobrin. La Pitești pleacă fotbaliști foarte talentați, iar la Craiova sunt jucători ce au puterea tipic de luptă oltenilor. Sunt două echipe care dau o savoare aparte fotbalului nostru și cu siguranță este o pierdere pentru noi că ele nu se regăsesc în prima divizie”, a declarat Adrian Matei.

A fost impresionat de Cârstoiu

Adrian Matei a avut și remarcații lui la finalul meciului cu FC Argeș. Cele mai frumoase cuvinte le-a avut îndreptate către un mijlocaș central al piteștenilor. „Sunt destul de mulți jucători talentați la FC Argeș, fiind fotbaliști crescuți în curtea clubului. Unul dintre jucători care mi-au plăcut foarte mult este Monel Cârstoiu. Acesta mi se pare un mijlocaș foarte util și care acel dram de răutate specifică acestui post pe care el evoluează. Dacă ești mijlocaș central trebuie să rupi din fașă acțiunile ofensive adverse. Iarăși, îmi place de Adrian Dulcea, pentru că mi se pare că este acel atacant matur care poate face diferența. Să sperăm că pentru voi va fi anul său și va reuși să marcheze foarte multe goluri pentru FC Argeș”, a declarat Adrian Matei..

Amintiri plăcute din Trivale

Adrian Matei a venit de foarte multe ori în Trivale din postura de adversar al echipei FC Argeș. Acesta și-a amintii de acele meciuri și a declarat: „Au fost niște meciuri frumoase pentru mine. Spre bucuria mea am reușit să câștigăm de fiecare dată. Mereu când am venit aici am reușit să câștig cu echipa mea. Numai că de fiecare dată aveam foarte mari emoții pentru că aveam în față o echipă foarte puternică și de fiecare dată FC Argeș a avut jucători foarte talentați și asta se simțea în meciurile noastre. Dacă mă gândesc bine, am și luat bătaie într-un meci.”

Sursa: FC Argeș

16 Jul. 2012, 20:49 Seria 2
Pe aceeași temă