FC Argeș se prezintă cu juniorii la Drăgășani: „E păcat că încheiem acest campionat cu fruntea plecată”

Marius ANGHEL 05 Jun. 2013, 15:14 Seria 2
FC Argeș se prezintă cu juniorii la Drăgășani:**

Astăzi se va disputa ultima etapă din Liga a II-a, FC Argeș urmând să joace în deplasare cu Damila Măciuca. Trupa gazdă, antrenată de Claudiu Niculescu nu mai are absolut nicio șansă de a obține promovarea în premieră în Liga I. Cei de la Damila Măciuca au pierdut orice șansă de a mai obține o promovare în prima divizie, asta după ce în ultima rundă, vâlcenii au cedat pe terenul celor de la CSM Râmnicu Vâlcea cu scorul de 1-0.

Chiar dacă Claudiu Niculescu a anunțat că va folosi rezervele în această partidă, misiunea alb-violeților nu va fi deloc ușoară deoarece, la fel ca în partida cu Alro Slatina, antrenorul Iulian Crivac va folosi juniorii pregătiți de Viorel Moiceanu.

„Unii dintre jucătorii echipei FC Argeș au venit la antrenament după episodul din meciul cu cei de la ALRO Slatina. Nu pot să spun că sunt deloc mulțumit de felul în care s-au comportat aceștia. În aceste condiții o să avem pe teren la meciul cu Damila jucătorii echipei 1996, fotbaliști ce sunt antrenați de către domnul Viorel Moiceanu. Și noi doream să avem pe teren la acest meci jucătorii titulari de obicei, tocmai pentru a dovedi că avem onoare și că suntem jucători foarte buni. Eu nu pot decât să îmi doresc să facem un meci bun și rămâne de văzut ceea ce se va întâmpla de acum înainte. Nu va fi deloc o misiune ușoară, dar nici nu avem de ales. Este păcat că noi o să încheiem acest campionat cu fruntea plecată.”, a declarat Iulian Crivac.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

Marius ANGHEL 05 Jun. 2013, 15:14 Seria 2
Pe aceeași temă