FC Argeș poate juca gratis pe stadionul „Nicolae Dobrin” dacă se va lupta pentru promovare

06 Jan. 2012, 14:55 Seria 2
FC Argeș poate juca gratis pe stadionul

Primăria municipiului Pitești a decis, vineri, că va da în folosință gratuită FC Argeș stadionul Nicolae Dobrin dacă oficialii grupării prezintă un program care să dovedească faptul că echipa se va lupta pentru promovarea în Liga I în returul campionatului.

„Zilele trecute am discutat cu doamna Gica Dobrin (n.r. – președintele FC Argeș) și Cătălin Barbu (n.r. – managerul general al FC Argeș) și având în vedere o posibilă promovare a echipei, dar și transparența de care dă dovadă clubul în ultimul timp încercăm să ne implicăm mai mult. Bani de la bugetul local nu putem da, dar le-am putea acorda din nou gratuit stadionul și vom încerca să-i ajutăm și altfel. Ei nu trebuie decât să ne prezinte un program serios din care să reiasă că trag să promoveze, adică ce transferuri vor să facă în iarnă să se întărească și ce pregătire vor face în această perioadă, și apoi eu voi propune în Consiliul Local acordarea fără plată a arenei sportive. Oamenii trebuie să știe că nu am abandonat FC Argeș, a fost doar o sincopă și cu siguranță nu din partea noastră. Rolul principal în reînceperea colaborării îl are Gica Dobrin, dânsa acționând ca mediator și stabilind întâlnirile de până acum”, a explicat primarul Tudor Pendiuc.

În turul campionatului, la fel ca și în ultimii ani, FC Argeș plătea câte 1.500 lei pentru folosirea stadionului la fiecare meci jucat, în timp ce la antrenamente baza era folosită gratis, acestea fiind decizii ale Consiliului Local Pitești. Cu toate acestea în vară clubul adunase o datorie de peste 12.000 lei, aceasta fiind însă achitată în momentul în care s-a făcut licențierea, iar de atunci, în timpul turului actualului sezon reprezentanții alb-violeților plăteau cei 1.500 lei cu două zile înainte de fiecare meci.

Sursa: Mediafax

06 Jan. 2012, 14:55 Seria 2
Pe aceeași temă