FC Argeș – CSM Râmnicu Vâlcea se joacă pe terenul doi din Trivale

Marius ANGHEL 05 Sep. 2012, 13:03 Seria 2
FC Argeș - CSM Râmnicu Vâlcea** se joacă pe terenul doi din Trivale

FC Argeș va juca la finalul acestei săptămâni pe teren propriu împotriva celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, într-o confruntare contând pentru etapa a doua din Liga a II-a la fotbal. Așa cum am mai anunțat, jocul dintre cele două formații nu se putea disputa pe terenul central, pe stadionul „Nicolae Dobrin” și asta din cauza faptului că se lucrează la nivelul gazonului pentru montarea instalației de încălzire.

Oficialii echipei FC Argeș au primit ieri o vizită din partea unui oficial de la Federația Română de Fotbal, acesta venind să omologheze terenul 2 de la complexul de lângă stadionul „Nicolae Dobrin”. Așa cum era și de așteptat, nu au fost probleme importante cu realizarea acestui obiectiv, iar oficialul de la Federație a dat undă verde pentru ca meciul dintre cele două formații să se desfășoare pe terenul 2 din Trivale.

Viorel Dumitrescu este mulțumit de felul în care se prezintă gazonul

FC Argeș va juca sâmbătă dimineața pe teren propriu împotriva celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, confruntare contând pentru runda secundă a campionatului. Antrenorul piteștenilor, Viorel Dumitrescu, este fericit că nu va fi nevoit să își ducă elevii în altă parte să joace partida, fapt ce contează foarte mult pentru ei. „Este bine pentru noi că putem juca la noi acasă. Nu plecăm de la stadion și acest fapt este unul foarte bun pentru noi. Gazonul se prezintă în mare parte destul de bine, este drept că mai sunt puține denivelări, dar până la urmă și noi și cei de la Râmnicu Vâlcea vom juca pe același teren. Nu are foarte mare importanță, acest fapt pentru că eu nu sunt adeptul scuzelor că terenul a fost nu știu cum sau că iarba a fost prea mare. Îmi pare bine că lucrurile vor sta în acest fel și că vom juca la noi acasă, dar sper ca în cel mai scurt timp să putem să jucăm meciurile noastre pe stadionul central. Sunt niște lucrări importante ce se desfășoară pe terenul central și chiar mulțumesc domnului primar pentru faptul că se efectuează acele lucrări la stadionul nostru.”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Argeș.

Cătălin Barbu este încântat că totul a decurs foarte bine

FC Argeș va juca meciul de pe teren propriu cu cei de la CSM Râmnicu Vâlcea pe terenul 2 de la complexul de la stadionul „Nicolae Dobrin”. Oficialii echipei FC Argeș au avut ieri o zi plină, primind vizita unei persoane de la Federația Română de Fotbal, aceasta inspectând totul pentru a putea da acceptul ca terenul 2 să fie unul omologat pentru confruntarea de sâmbătă dimineața. Cătălin Barbu a fost încântat de faptul că totul a decurs fără probleme și FC Argeș nu va fi nevoit să mai plece din zonă pentru a juca partida cu Râmnicu Vâlcea. „Omologarea a decurs mai mult decât bine și nu au fost nici un fel de probleme cu acest teren. Oficialul de la Federație a fost mulțumit de condițiile pe care le-a găsit aici. În aceste condiții nu o să plecăm și noi de aici, dar sperăm să nu fim nevoiți să jucăm foarte multe meciuri aici.”, a declarat Barbu.

Speră ca terenul să le poarte noroc

Managerul piteștenilor speră ca acest teren să fie unul cu noroc, iar echipa să obțină sâmbătă prima victorie în meciurile din acest campionat. Piteștenii au pierdut primul joc al sezonului, dar oficialul echipei din Trivale nu concepe ca în confruntarea de sâmbătă lucrurile să stea altfel. „Sper ca acest teren să ne poarte și nouă noroc. Indiferent de adversarul pe care îl vom avea sâmbătă sper să putem obține un succes foarte important pentru noi. Trei puncte ar conta foarte mult pentru că suntem într-un moment mai greu, asta după ce am pierdut primul joc al campionatului. Condițiile sunt foarte bune și aici și sunt convins că putem să câștigăm acest joc, asta chiar dacă va fi unul foarte greu.”, a precizat Cătălin Barbu.

Sursa: FC Argeș

Marius ANGHEL 05 Sep. 2012, 13:03 Seria 2
Pe aceeași temă