FC Argeș are cel puțin 5 absenți pentru meciul cu FC Maramureș

28 Feb. 2012, 16:15 Seria 2
FC Argeș are cel puțin 5 absenți** pentru meciul cu FC Maramureș

FC Argeș va juca la finalul săptămânii viitoare primul meci oficial din acest retur de campionat, urmând să întâlnească pe teren propriu formația FC Maramureș Baia Mare. Antrenorul argeșenilor, Viorel Dumitrescu, are mari probleme de lot înaintea acestei partide, în momentul de față fiind cinci jucători ce au diferite probleme medicale.

Trei dintre jucătorii echipei piteștene au rubeolă și ne referim aici la Octavian Ionescu, Wallace da Silva și la Dănuț Fundulea. Numai că în afara acestor probleme cu cei trei jucători care trebuie să stea în casă, tehnicianul are și doi elevi accidentați. Ion Marius are entorsă la genunchi și va sta două sau trei săptămâni pe tușă, în timp ce Dănuț Ivănică are ruptură fibrilară la aductori.

„A apărut această accidentare, dar mă bucur foarte mult că nu este una foarte gravă. Cu toate acestea va trebui să stau cam două săptămâni pe tușă, dar voi putea juca la meciul din etapa a doua de la Luceafărul Oradea. Oricum, pentru primul meci nu puteam juca fiindcă eram suspendat”, a declarat Dănuț Ivănică, jucătorul echipei FC Argeș.

Sursa: Ziarul Top

28 Feb. 2012, 16:15 Seria 2
Pe aceeași temă