FC Argeș ar putea amâna meciul cu FC Maramureș

07 Mar. 2012, 09:15 Seria 2
FC Argeș ar putea amâna** meciul cu FC Maramureș

Fotbaliștii de la FC Argeș au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea fizică pentru startul acestui retur de campionat. Ju­că­torii pregătiți de Viorel Dumi­tres­cu se antrenează în aceste zile pe sintetic, iar sâmbătă vor dis­puta ultimul meci de verifi­ca­re înainte de startul sezonului.

Piteștenii vor întâlni de la ora 11 pe terenul central al stadionului Ni­co­lae Dobrin pe FC Olt, care acti­vea­ză în aceeași serie cu alb-viole­ții. Este primul meci pe care fot­ba­liș­tii lui Dumitrescu îl joacă pe iarbă în această perioadă de pregătire. Principalul grupării din Trivale se va putea baza la acest meci și pe cei trei jucători care au fost bolnavi de rubeolă. Brazilianul Wallace, Io­nes­­cu și Fundulea și-au revenit de câ­te­va zile după această boală și au început antrenamentele alături de ceilalți jucători.

Tehnicianul ar­ge­șean se va baza în acest re­tur de cam­pi­onat și pe fundașul Mi­rel Soare, care ieri a semnat pe 5 ani cu alb-violeții. În acest mo­ment, piteștenii au în lot 3 jucă­tori accidentați. Este vorba de ata­canții Dănuț Ivănică și Marius Ion și portarul Flavius Croi­toru. În afa­ră de ei, argeșenii nu pot con­ta nici pe mijlocașul Leo­nard Ma­no­le, convocat la lotul național Under 19 de antrenorul Ovidiu Stân­gă pentru o acțiune în Italia.

„Avem voie să cerem reprogramarea jocului”

Din cauza problemelor medicale pe care le au în lot, dar și a faptului că au un jucător la lotul național, oficialii lui FC Argeș ar putea cere FRF să reprogrameze meciul cu FC Maramureș, din prima etapă a returului: „Am vorbit cu Dumitrescu și i-am spus că, în funcție de starea jucătorilor accidentați, dar și a faptului că Manole este la lot, pot cere reprogramarea acestui joc. Trebuie să îmi dea răspunsul până vi­neri, pentru că adresa la Federație trebuie făcută cu 7 zile înainte de disputarea meciului. A­cest lucru ne poate avantaja, dar și dez­avantaja, deoarece vom merge la Luceafărul Oradea fără niciun meci jucat. Pauza este des­tul de lungă și nu prea este bine”, a declarat Cătălin Barbu, administratorul delegat al clubului alb-violet.

Sursa: Curierul Zilei

07 Mar. 2012, 09:15 Seria 2
Pe aceeași temă