Fără Poenaru la Mioveni

16 Apr. 2009, 12:49 Seria 2
Fără Poenaru la Mioveni

După ce etapa trecută a izbutit prima dublă a carierei în Liga a II-a, jucătorul de bandă dreapta va rata partida de sâmbătă, fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.
 

Fără gol marcat în precedentele trei deplasări ale returului, în care a întâlnit FC Internațional Curtea de Argeș (0-0), ACU Arad (0-2) și CSM Rm. Vâlcea (0-1), FC Drobeta are nevoie de victorie din disputa cu Dacia Mioveni pentru a nu pierde contactul cu locurile promovabile.

 

„Egalul nu ne avantajează. Trebuie să câștigăm la Mioveni pentru a mai spera la promovare. După victoria cu CFR Timișoara și rezultatele din etapa trecută, ne-am mai apropiat de primele două locuri, dar dacă nu vom aduce puncte și din deplasare n-o să avem nicio șansă în a ne mai îndeplini obiectivul. Sper ca echipa să facă sâmbătă un joc bun”, a spus Nicușor Poenaru, eroul partidei din runda precedentă, când a înscris primele două goluri ale confruntării cu CFR Timișoara, câștigată cu 4-0.

 

„N-am mai marcat o dublă de când jucam la CS Building Vânju Mare, în Liga a III-a”, a precizat fotbalistul de 26 de ani.

 

Pe lângă Poenaru, antrenorul Vasile Mănescu nu-l va putea folosi nici pe căpitanul Cătălin Trofin, care s-a reaccidentat la antrenamentul de marți.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

 

16 Apr. 2009, 12:49 Seria 2
Pe aceeași temă