„Familia Penescu a reușit să dis­trugă FC Argeș. N-au fost niciodată patroni, ci cămătari”

Marius ANGHEL 15 Jun. 2013, 15:38 Seria 2

După ce, acum câteva zile, Cornel Penescu a solicitat deschiderea procedurii de insolvență a FC Ar­geș la Tribunalul Comercial Argeș, reacțiile nu au întârziat să apară. Fotbaliștii și antrenorii de la Cen­trul de Copii și Juniori nu știu ce se va întâmpla cu ei. Toți spun că băgarea clubului în insolvență a fost premeditată, pentru a scăpa de datoriile pe care conducerea clubului le are către bugetul de stat, jucători, antrenori și terți.

Antrenorii de la Centrul de Copii și Juniori îi con­si­deră pe Cornel Penescu, pe Andrei Penescu, dar și pe administratorul Cătălin Barbu, călăii a­ces­tei e­chi­pe, care este foarte aproape de a intra în fa­li­ment: „Sunt în fotbal de zeci de ani, am lucrat nu­mai pentru FC Argeș, dar familia Penescu a reușit să dis­trugă acest club de tradiție! Acești oameni nu au fost niciodată patroni ai echipei pentru că au îm­­­pru­­mutat clubul cu bani. Au fost cămătari în a­de­­vă­­ratul sens al cuvântului! Când spun acest lucru, nu exa­gerez cu nimic, întrucât actele depuse de ei la Tri­bunalul Comercial confirmă acest lucru. Nu știm în­cotro s-o luăm! Nu ne-am primit salariile de 5 luni! Suntem cu întreținerea neplătită, telefoanele le avem tăiate, ne-am împrumutat pe la rude, pe la pri­e­teni, în speranța că ne vor da salariile! Acum, dacă au băgat clubul în insolvență, noi de unde ne mai lu­ăm salariile? Andrei și Cornel Penescu și-au bă­tut joc de tot Piteștiul!”.
 
Vor merge peste finanțator

Salariații clubului sunt hotărâți să meargă până în pânzele albe pentru a-și primi banii: „Lucrurile nu vor rămâne așa, iar luni vom merge acasă la Cor­nel Penescu, să ne dea banii pentru care am mun­cit în a­ceste luni. Am acceptat o grămadă de com­pro­mi­suri la acest club și nu am făcut scandal până acum, dar nu se mai poate, deoarece ne-a ajuns cuțitul la os! Sperăm să scăpăm cât mai repede de acești gro­pari ai clubului și să nu mai auzim ni­cio­dată de ei! Din cauza lor, ne-a Gicu se răsucește în mor­mânt! O mare vină o are și doamna Gica Do­brin, pen­tru că s-a asociat cu asemenea oa­meni. Tot tim­pul apărea lângă ei la meciuri, la con­ferințele de pre­să, acoperindu-le toate prostiile pe care le-au fă­cut în acești ani. De ce nu ne-au a­nunțat de dinainte că vor să bage echipa în in­solvență, ca să ne gă­sim de lucru în alte părți? Au tăcut toți mâlc, pen­tru că sunt complici!”.

Sursa: Curierul Zilei

Marius ANGHEL 15 Jun. 2013, 15:38 Seria 2
Pe aceeași temă