Fabian: „Rezultatul e echitabil”

22 Aug. 2009, 13:10 Seria 2

Carmelo Palilla nu a reușit decât un rezultat de egalitate la primul meci în fața fanilor echipei clujene. „U” a remizat cu Baia Mare, scor 1-1, golurile fiind înscrise de Șomcherechi (autogol, min 14), respectiv Pereș (min 62).

 

La sfârșitul întâlnirii antrenorul șepcilor roșii a declarat că și-ar fi dorit victoria și că îi pare rău că echipa sa nu a putut oferi fanilor o victorie în  meciul de acasă.


Îmi pare rău pentru rezultat, nu am reușit să-i mulțumim pe fani, să-i bucurăm. Cred că un 2-1 sau un 3-1 ar fi fost mai echitabil. Cei de la Baia Mare au înscris cu noroc, noi nu am jucat un fotbal defensiv, acest lucru se va vedea cel mai bine la finalul campionatului. Marți la meciul din Cupa României cu Sănătatea Cluj voi folosi fotbaliștii care au jucat mai puțin până acum, deoarece sâmbăta viitoare avem o deplasare la FC Bihor„, a declarat Carmelo Palilla.
 

De cealaltă parte, Florin Fabian s-a arătat mulțumit de rezultatul de egalitate.

 

Rezultatul este echitabil. Meciul a fost echilibrat și extrem de tacticizat. Mă bucur că am avut din nou încredere în noi„,  spus Fabian.

 

 

„U” Cluj: Huțan – Ungurușan, Szilaghyi, Teușan, Iuhas – Cojocnean (86 Sântejudean), Bucșă, Baiano, Iacob – Voican, Machado (53 Buș). Antrenor: Carmelo Palilla.

 

FC Baia Mare: Bota – Han, Hodor, Șomcherechi, Duruș – Ardelean (75 Ciobai), Ernszt (87 Bichiri), Negrea, Achim – D. Rednic (46 Iațu), Pereș. Antrenor: Florin Fabian.

 

 

 

Foto: Dan TĂ‚UȚAN

22 Aug. 2009, 13:10 Seria 2
Pe aceeași temă