Eugen Trică este noul antrenor al lui Juventus! „Cine se ferește, zboară!”

11 Jun. 2012, 15:40 Seria 2
Eugen Trică este noul antrenor al lui Juventus!**

Deși matematic a retrogradat în Liga a III-a, Juventus București continuă să speră la un loc vacant într-una din seriile Ligii a II-a și să evolueze și în sezonul următor în eșalon secund. Până la aflarea deciziei dacă va continua sau nu în Liga a II-a, echipa din Colentina a reușit să-și numească un antrenor principal după ce mai bine din jumătate dintre meciurile din retur situația băncii tehnice a fost instabilă. Începând de astăzi Eugen Trică este noul antrenor al „alb-albaștrilor”.

Marian Rusen, președintele clubului bucureștean, a reușit, după mai multe zile de negocieri, să-l convingă pe fostul jucător al Concordiei Chiajna să preia echipa din Colentina. Mulțumit de baza de pregătire și de condițiile pe care le va avea la dispoziție Eugen Trică a acceptat să semneze un contract cu o durată de doi ani.

În încercarea în a face o echipă competitivă, Eugen Trică va începe treaba la Juventus cu puținii jucători ce mai au contracte cu Juventus și care au evoluat în Liga a II-a, plus juniorii din pepiniera proprie. De asemenea, olteanul va organiza și un trial la care să participe jucători sub 24 de ani.

„Mai întâi trebuie să iau primul contact cu jucătorii și apoi vom vedea ce posturi trebuie acoperite. Nu le voi cere lucruri complicate, dar vreau să îmi arate ambiție și determinare. Cine se ferește, zboară!”, a declarat, pentru SportB.ro, Eugen Trică, imediat după semnarea contractului.

Eugen Trică îl va avea ca secunzi la Juventus pe Cornel Frăsineanu și pe Laurențiu Urâtu.

Articol scris de Marius ANGHEL

11 Jun. 2012, 15:40 Seria 2
Pe aceeași temă