„Eu unul am același contract, nu mi s-au luat din bani”

02 Jun. 2009, 14:04 Seria 2
„Eu unul am același contract,** nu mi s-au luat din bani

Cu toate că nu a apărat decât într-un singur meci în acest retur, în cel cu Minerul Lupeni, cel de-al doilea portar al Jiului  Ilie Anton spune că nu este invidios pe performanțele lui Dumitru Hotoboc, care a apărat în majoritatea jocurilor.

 

„Deocamdată nu am intrat în calculele antrenorului pentru că Hotoboc și-a făcut bine treaba și după părerea mea merita să fie titular. Eu cred că Daniel Timofte  a făcut o alegere bună pentru că Milică s-a achitat de sarcini".

 

Portarul de 29 de ani mai spune că în ceea ce privește criza financiară aceasta nu l-a afectat prea tare.

 

„În ceea ce mă privește contractul meu nu a avut de suferit. Dar au fost multe cluburi din România care au fost afectate. Mulți patroni sau agenți economici au închis firmele au dat angajații în șomaj pentru că nu au avut cu ce să-i mai plătească. Este un efect domnio care până la urmă ne-a afectat pe toți, dar contractele de la noi nu s-au modificat, nu s-au redus și cred eu nici nu există un motiv să se reducă pentru că obiectivul pe care l-a avut echipa s-a îndeplinit”,a declarat Anton.

 

Tânărul portar mai are un an de contract cu Jiul și ar vrea să-l ducă la bun  sfârșit. „Voi vedea din vară ce hotărâre voi lua din câte știu eu nici un jucător nu a anunțat că vrea să plece din vară , dar cred eu că  dacă ar apărea vreo ofertă concretă nu ar ezita nici unul dintre noi sa plece , indiferent de nume”, a conchis jucătorul lui Timofte.

 

articol scris de Loredana Juglea

 

02 Jun. 2009, 14:04 Seria 2
Pe aceeași temă