„Este un sezon reușit”

05 Jun. 2012, 11:09 Seria 2

Jucătorul de bandă dreaptă al grupării FC Olt Slatina, Norbert Polgar, consideră sezonul unul reușit. Gruparea alb-vișinie și-a atins obiectivul, menținerea în eșalonul secund, în condițiile în care pentru mulți dintre componenții echipei Liga a II-a reprezenta debutul într-un eșalon superior.

FC Olt Slatina a încheiat primul sezon petrecut în Liga a II-a cu o remiză în duelul cu FC Bihor. Jucătorul de bandă dreaptă al celor de la FC Olt Slatina, Norbert Polgar, consideră important faptul că obiectivul a fost îndeplinit, egalul din runda finală contând mai puțin.

„Ne doream să încheiem sezonul cu o victorie, să mulțumim pe toată lumea, dar este bine și așa, important este că ne-am îndeplinit obiectivul. Din punctul meu de vedere este un sezon reușit, ne-am atins ceea ce ne-am propus, în ceea ce mă privește mi-am dorit să joc cât mai multe meciuri, să încerc să mă evidențiez, acum sper că și alții m-au evidențiat. Una peste altă contează că am terminat cu bine, ne-am salvat de la retrogradare, obiectiv stabilit de conducerea clubului”, a declarat Polgar la finalul întâlnirii cu FC Bihor.

„Sper ca în noul sezon să facem o figură frumoasă”

Sub contract cu FC Olt Slatina, Norbert Polgar, speră ca în noul sezon echipa să aibă un obiectiv mai îndrăzneț decât cel al evitării retrogradării. Mijlocașul de bandă dreaptă a vorbit despre atuurile echipei în lupta pentru supraviețuire, în condițiile în care ulți jucători au debutat în Liga a II-a în culorile tricoului alb-vișiniu.

„Noi ne-am bazat foarte mult pe un joc direct pe poartă, agresivitate, unitate, am arătat că suntem cu adevărat o echipă, astea sunt o parte dintre principalele puncte forte ale noastre. Sper ca în noul sezon să ne întărim, să ne mobilizăm mai bine, să putem să facem o figură frumoasă, și să încercăm să avem ca obiectiv o clasare cât mai sus”, a mai spus mijlocașul dreapta al celor de la FC Olt Slatina.

Norbert Polgra s-a alăturat în iarnă grupării pregătite de Dan Oprescu, iar în scurt timp a devenit jucător de bază în angrenajul echipei, fiind titularizat în multe dintre meciurile din acest retur.

Sursa: Gazeta Nouă

05 Jun. 2012, 11:09 Seria 2
Pe aceeași temă