„Este o așa mare valoare Breșneni și nu am auzit eu?!”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Oct. 2013, 16:36 Actualizat: 24 Oct. 2013, 16:41 Seria 2
„Este o așa mare valoare Breșneni  și nu am auzit eu?!”

Patronul și președintele echipei din Valea Domanului a recunoscut pentru Express de Banat că nu îi agreează pe cei doi jucători din lot care au evoluat anul trecut sub culorile Reșiței.

Laurențiu Breșneni și Marius Staicu l-au convins pe Alex Pelici să-i păstreze și să-i integreze în lotul de jucători venit în Valea Domanului de la Râmnicu Vâlcea, chiar dacă patronului Rufă nu i-a prea convenit asta. Pelici a plecat, iar după venirea lui Marian Pană doar lui Staicu, principalul marcator al echipei, pare să-i meargă bine, el demonstrând că merită să fie chiar în primul unsprezece.

Breșneni nu se simte dorit de patron și a lăsat-o mai moale cu pregătirea, după cum a spus antrenorul Pană. Tehnicianul a promis că va discuta cu Rufă despre Breșneni, numai că patronul din Valea Domanului își dorește în momentul de față jucători tineri, care să ajungă la o anumită valoare și cotă de piață în cel mai scurt timp. Mijlocașul reșițean are deja o vârstă și Rufă nu crede că fotbalistul mai are mare lucru de demonstrat. „Nu înțeleg de ce faceți un caz din Breșneni, mai sunt alți patru jucători în situația lui Breșneni, sunt cinci jucători care nu au prins echipa în ultimele meciuri, de ce facem un caz din Breșneni? Este o așa mare valoare Breșneni în fotbalul românesc și nu am auzit eu?! I se face cumva o nedreptate că nu este în primul 18? Am văzut că ați scris și în ziar că nu îl place Rufă, păi trebuie să îl placă Rufă?! Antrenorul trebuie să îl placă, nu Rufă! Nici Staicu nu a fost unul dintre preferații mei și uite că joacă meci de meci, eu sunt foarte corect la fotbal, să știți!”, a declarat Cătălin Rufă.

Sursa: Express de Banat

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Oct. 2013, 16:36 Actualizat: 24 Oct. 2013, 16:41 Seria 2
Pe aceeași temă