„Este dificil, dar sper să reintrăm în lupta pentru promovare”

Marius ANGHEL 16 Jan. 2013, 11:57 Seria 2

Cătălin Barbu a venit cu un optimism desăvârșit la reunirea lotului echipei FC Argeș. Acesta a fost fericit la ocazia revederii cu jucătorii ce alcătuiesc lotul piteștenilor și chiar are planuri importante pentru acest retur de campionat. Managerul general al piteștenilor a precizat că de la acest retur de campionat așteaptă ca echipa să termine cât mai sus și în ciuda faptului că este foarte dificil, acesta își propune ca echipa antrenată de Iulian Crivac să ajungă să se bată pentru un loc în Liga I.

– Cum îi simțiți pe băieți la reunirea echipei?
– Este un moment pe care îl așteptam cu toții pentru că în ciuda faptului că fiecare dintre noi aveam nevoie de o vacanță, cel mai bine unor sportivi le stă pe terenul de joc și nu prin birouri.
 
– Jucătorii cum vi se par?
– Mie mi se par că sunt destul de montați pentru acest retur de campionat și că sunt dornici să facă o treabă cât mai bună în această parte secundă a sezonului. Nu o să fie deloc ușor pentru nimeni, dar cu muncă multă totul va merge foarte bine.

– Ce să așteptăm din partea echipei în acest retur de campionat?
– Cred că în primul rând trebuie să ne așteptăm la un joc mult mai plăcut și la un fotbal pozitiv. Acesta este lucrul cel mai important pentru fiecare echipă și anume acela de a își atrage publicul la stadion și anume practicarea unui fotbal spectacol.

– Ce vă doriți din punct de vedere al clasamentului?
– Nu pot decât să îmi doresc ca echipa să termine cât mai sus în acest retur de campionat. Sunt convins că va fi dificil pentru echipa noastră, dar sunt de părere că niciun loc promovabil nu este imposibil de atins. Trebuie să avem foarte mare grijă la meciurile din startul returului pentru că în funcție de acele rezultate o să vedem și în mod realist ce putem obține.

– Vă mai gândiți la promovare?
– Norml că mă gândesc și la o luptă pentru un loc în Liga I. Aceasta este ținta noastră principală an de an și așa trebuie să gândească jucătorii echipei FC Argeș și chiar dacă nu a fost cel mai bun tur de campionat, noi o să țintim acest obiectiv în returul acestei ediții de campionat.

Sursa: FC Argeș

Marius ANGHEL 16 Jan. 2013, 11:57 Seria 2
Pe aceeași temă