Erich Wild nu a renunțat la gândul că se poate impune la UTA și în Liga a 2-a: „Iarna aceasta ar putea fi decisivă pentru mine”

Marius ANGHEL 30 Dec. 2015, 10:27 Seria 2
Erich Wild nu a renunțat la gândul că se poate impune la UTA și în Liga a 2-a:**

La meciul de baraj de la Lugoj, la capătul căruia UTA Bătrâna Doamnă promova în Liga a 3-a, în linia de fund a arădenilor se regăseau Erich Wild și Adrian Suslak. Niciunul dintre cei doi nu au jucat niciun minut în această toamnă în Liga a 2-a, ultimul manifestându-și deja dorința de a pleca din Aradul Nou.

În schimb, Erich Wild nu a renunțat la gândul de a juca din nou alături de Sorin Botiș, așa cum a făcut-o mai mereu în Liga a 4-a, inclusiv în partida decisivă cu Retezatul Hațeg sau în finala Cupei județene cu Gloria, în care și-a învins chiar fratele mai mare, Ewald. „Din păcate, trăiesc și acum cu amintirea partidei de la Lugoj, când m-am simțit sută la sută parte din echipă și speram că o să se conteze mai mult pe mine. În Liga a 3-a, am evoluat doar în două partide, în una sigură ca și titular și integralist, cea din ultima etapă cu FC Hunedoara, pe când sezonul acesta am jucat doar la UTA II. Poate e și vina mea în special pentru această toamnă, căci în vară am avut o tentativă de a pleca la Giarmata, iar când am revenit la Arad echipa și apărarea era oarecum închegată. Dar, am încercat să mă pregătesc cât mai bine și să fiu la dispoziția antrenorilor. Nu a fost să fie, însă cred în șansa mea și acum. Iarna aceasta ar putea fi decisivă pentru mine, în sensul că o pregătire bună și o evoluție bună în meciurile amicale m-ar putea readuce în prima echipă sau măcar pe banca de rezervă. Mă descurc oriunde în apărare, în centru, pe dreapta și chiar pe stânga, unde am mai jucat la juniori”, spune fotbalistul de 21 de ani.

Pe de altă parte, dacă antrenorii îi vor transmite că e mai bine pentru el să-și încerce norocul la o altă grupare, Wild e dispus să plece, dar nu mai jos de Liga a 3-a. „Probabil, voi avea o discuție cu domnul Roland Nagy, poate și cu cei din conducere și, în funcție de ceea ce-mi vor spune, voi lua o decizie. Din Liga a 4-a am avut și am destule oferte, dar cred că pot evolua la un nivel mai bun.  Probabil, o să mă sfătuiesc și cu familia, dar și cu Sorin Botiș, care mereu a vorbit cu mine și m-a încurajat mereu. Deocamdată, îmi propun să fiu sănătos pentru a face o pregătire completă de iarnă și, de ce nu, să aspir la câteva meciuri în Liga 2-a la primăvară”, a adăugat tânărul utist crescut de Francisc Tisza la Atletico.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 30 Dec. 2015, 10:27 Seria 2
Pe aceeași temă