„Era bine să nu pierdem la Bistrița, dar nu mai sunt la fel de sigur că putem promova de pe locul trei”

06 May. 2012, 15:12 Seria 2

Din motive personale, președintele „Bătrânei Doamne” nu a ajuns nici la Bistrița și, deci, nu a văzut prestația echipei antrenate de Adrian Falub în insuccesul cu 2-3 în fața liderului campionatului.

„Am vorbit câte ceva la telefon cu antrenorul nostru, era destul de supărat fiindcă nu am putut păstra avantajul de la pauză. Am înțeles că a contat foarte mult și accidentarea lui Purece, juniorul nostru de bază, cred că altfel s-ar fi jucat cu el pe teren și în repriza a doua. Am mai discutat puțin și cu Amadio, care era și el supărat din cauza golurilor prostești pe care le-a luat, jucătorii din fața sa ar fi putut să-l ajute mai mult. Asta e, nu mai putem face nimic acum, ci doar să ne concentrăm pe ce avem de făcut în meciurile ce urmează. Era bine să nu pierdem la Bistrița, dar mi-e frică de ce s-ar putea decide la mijlocul acestei luni.”, a precizat Giovanni Catanzariti.

„Dacă nu vom putea promova, vom începe de pe acum un nou proiect”

Detaliind puțin motivele îngrijorării sale, italianul a adăugat: „Nu mai sunt la fel de sigur că putem promova de pe locul trei. Sunt tot mai multe zvonurile care spun că pe 14 mai, la Adunarea Generală a Federației, se va decide ca formațiile de pe locurile trei din Liga a 2-a să nu meargă în Liga 1, dacă vreuna dintre ocupantele primelor două poziții nu obțin licența. Așa că, e important ce facem noi în meciurile ce urmează, dar mai important este ce se va hotărî săptămâna viitoare la Casa Fotbalului. Dacă nu vom putea promova, nu avem decât să începem de pe acum un nou proiect și asta ar putea însemna să le dăm și altor tineri de la echipa a doua șansa să joace în această ediție de campionat”.

Știe meciurile decisive pentru desemnarea ocupantei locului 3

Dincolo de verdictul Adunării Generale, Gio este încă optimist în legătură cu șansele echipei sale la ocuparea poziției a treia în clasament. „Meciurile Severin – Luceafărul și Luceafărul – UTA ar putea fi decisive în această luptă, deși cei de la Severin mai au două deplasări grele, Târgoviște și Pitești, cum și Luceafărul mai joacă la Bistrița și cu Chindia. Se mai pot întâmpla multe până la finalul campionatului, dar, așa cum am mai spus, e mai important ce se întâmplă pe 14 mai”, a concluzionat Catanzariti.

Sursa: Sport Arad

06 May. 2012, 15:12 Seria 2
Pe aceeași temă