Epidemie de rubeolă la FC Argeș! Piteștenii, în pericol să-și amâne prima etapă a returului

24 Feb. 2012, 18:44 Seria 2
Epidemie de rubeolă la FC Argeș!** Piteștenii, în pericol să-și amâne prima etapă a returului

Epidemia de rubeolă din județul Argeș a atins și echipa de fotbal alb-violetă, până acum înregistrându-se deja trei cazuri de îmbolnăvire.

Primul căruia i s-a declanșat boala a fost fundașul central Octavian Ionescu. Acesta se pare că a luat virusul de la Spitalul Județean unde la începutul săptămânii a fost pentru o problemă la genunchi. Miercuri, Ionescu a fost diagnosticat cu rubeolă și a fost imediat trimis acasă unde va sta izolat între 10 și 14 zile. Ionescu a intrat însă în contact cu mai mulți fotbaliști ai lui FC Argeș până să fie diagnosticat, iar vineri colegul său de cameră, brazilianul Wallace și apoi portarul Fundulea s-au trezit și ei plini de bube.

Medicul echipei, dr Dragoș Șerb a spus despre cele trei cazuri de rubeolă de la echipă: „Mai mult ca sigur cei doi au luat de la Ionescu. Doamne ferește să nu mai apară și alte cazuri. Toți trei sunt trimiși acasă, sunt izolați. Cei care au făcut rubeolă în copilărie au acum imunitate, însă cei care nu au făcut sunt predispuși. Am mai avut cazuri să se mai îmbolnăvească 2-3 jucători de ceva la stomac sau de gripă, dar de rubeolă sau altă boală infecțioasă nu. Oricum după ce reveni peste 2 săptămâni le mai trebuie o săptămână să se adapteze la efort”.

În cazul în care vor mai apărea și alte cazuri, oficialii lui FC Argeș pot cere chiar amânarea meciului din prima etapă, motivând epidemia de rubeolă care a lovit echipa.

24 Feb. 2012, 18:44 Seria 2
Pe aceeași temă