Emeric Ienei vorbește despre soarta lui FC Bihor și posibilul investitor: „M-am întâlnit cu dânsul. Am stat de vorbă două minute”

Marius ANGHEL 19 Jul. 2015, 14:51 Seria 2
Emeric Ienei vorbește despre soarta lui FC Bihor și posibilul investitor:**

FC Bihor s-a înscris în noul sezon al Ligii 2, a dat start pregătirilor și acum își pune toate speranțele de continuare a activității în omul de afaceri Mihai Giurgiu. Clujeanul va plăti, conform înțelegerii cu autoritățile locale, datoriile pe care le are clubul, însă, cum bugetul său va fi aproape golit, are nevoie de spijinul încă a cel puțin unui investitor pe lângă ajutorul de la Consiliul Județean și Local. Dacă până la urmă parteneriatul va fi încheiat, Giurgiu a spus, în exclusivitate pentru Liga2.ro, care sunt obiectivele sale și că vrea să-l aducă la echipă pe fostul selecționer Emeric Ienei, acum stabilit la Oradea.

Fostul antrenor al Stelei, câștigător al Cupei Campionilor, și al echipei naționale a vorbit la radio Sport Total FM despre faptul că nu a discutat prea multe cu omul de afaceri interesat să preia FC Bihor. „Am citit și eu acest lucru. Nu am vorbit prea mult cu domnul respectiv, care este clujean. A avut această dorință să ajute FC Bihor. Nu știu pe ce temei, pentru că și aici sunt niște probleme și nu se poate susține nici măcar o echipă de liga a doua. Întâmplarea a făcut să mă întâlnesc cu dânsul. Am stat de vorbă două minute. Eu i-am spus > și i-am dorit să găsească posibilitatea să țină această echipă”, a spus Ienei în emisiunea „Fotbal la matineu”.

Reputatul antrenor susține ideea lui Mihai Giurgiu de a fi promovați cât mai mulți tineri jucători. „Sigur că jucătorii tineri trebuie promovați cât mai repede. La 18-19 ani să fie promovați. Din păcate, la noi sunt probleme în promovare. Ei sunt băgați în teren după minutul 80, când rezultatul este clar. Trebuie să arunci copilul în ape adânci când încă este junior. Aici trebuie să aibă înțelepciune antrenorul, pentru că nu poți să promovezi doar de dragul de a promova”, a mai spus Emeric Ienei.

Marius ANGHEL 19 Jul. 2015, 14:51 Seria 2
Pe aceeași temă