Edilul din Râmnicu Vâlcea le cere „puștilor” Munteanu și Medrea să nu mai dea declarații referitoare la Primărie

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 17 Aug. 2014, 17:57 Seria 2
Edilul din Râmnicu Vâlcea le cere

Primarul interimar al Râmnicului Vâlcea, Gigi Matei (foto mic), a reacționat după ce conducătorii clubului CSM Râmnicu Vâlcea au acuzat lipsa investițiilor în Stadionul Municipal, care aparține Primăriei. În ultima vreme, conducătorii CSM-ului au acuzat faptul că, deși au trimis adrese la Primărie, prin care solicitau investiții în infrastructura de la Stadionul din Zăvoi, în vederea unei eventuale promovări, nu au primit niciun răspuns.

Chestionat pe marginea acestui subiect, primarul interimar a subliniat că așteaptă întâi promovarea echipei CSM. „Să promoveze mai întâi CSM și apoi mai vorbim. Primăria este asociat, și-a respectat obligațiile conform acordului, plătește anual clubului suma de 9 miliarde de lei vechi. Puștii de la CSM, Medrea și Munteanu, să nu mai dea declarații despre Primărie, nu le permit, acolo reprezentantul legal este doar Laurențiu Nițu” spus Gigi Matei.

Întrebat și despre investițiile făcute vara trecută de SC Damila SA la Stadionul Municipal, de circa 30 mii euro, la care se adaugă circa 8 mii euro în acest an în gazon, primarul Gigi Matei nu a părut impresionat. „Foarte bine că le-a făcut. Dacă se va promova, se vor face investiții, conform procentului de acțiuni deținut de fiecare asociat” a mai susținut edilul orașului.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 17 Aug. 2014, 17:57 Seria 2
Pe aceeași temă