Echipa lui Mititelu s-a distrat la reunire! „U” Craiova nu se va mai antrena astăzi în fața suporterilor

Marius ANGHEL 23 Jul. 2013, 15:39 Seria 2

UPDATE: Echipa patronată de Adrian Mititelu a publicat, pe site-ul oficial, un comunicat în care a anunțat că nu va mai susține în această seară, pe stadionul „Ion Oblemenco”, antrenamentul oficial în fața suporterilor.

Iată comunicatul:

„Având în vedere situația litigioasă existentă între Club și Municipiul Craiova, FC Universitatea Craiova nu vrea să tensioneze atmosfera și așa încordată între cele două părți. Prin urmare, renunță la antrenamentul planificat în această seară, de la ora 18, pe arena «Ion Oblemenco» urmând ca antrenamentul oficial în fața suporterilor Universității să se facă după terminarea primul cantonament de vară, cantonament care va începe în această seară și se va termina pe 3 august.

Menționăm că stagiul de pregătire se va desfășura la Calafat.

De asemenea mai precizăm că mâine, Judecătoria Craiova va soluționa cererea clubului FC Universitatea Craiova de reintegrare în Complexul «Ion Oblemenco».  În acest sens suntem foarte încrezători că justiția va crea posibilitatea ca Universitatea Craiova să se întoarcă pe stadionul ce îl deține din anul 1967.”

 


Echipa lui Adrian Mititelu s-a reunit luni seara la un restaurant din Bănie, unde jucătorii au petrecut alături de staff-ul tehnic și finanțator.

O apariție de ultim moment a fost cea a lui Dorel Stoica, acesta fiind înduplecat cu greu de Adrian Mititelu să rămână la echipă, după ce se decisese să plece din cauza promisiunilor neonorate din start de patron.

Marți seara, craiovenii trebuiau să susțină și primul antrenament, pentru ca miercuri dimineață să plece în primul cantonament. Pentru a se obișnui cu atmosfera de lângă Dunăre, la Severin urmând a-și disputa meciurile de acasă, echipa lui Mititelu se va deplasa la Calafat pentru un prim stagiu de pregătire, locația aleasă fiind hotelul „Amfiteatru”.

Astăzi au sosit și ultimii jucători ai Craiovei, Stephane Acka și Rafael Corace, care au jucat în ligile inferioare din Italia.

Articol scris de Cosmin STAICU
Foto: Florin CEAUȘU

Marius ANGHEL 23 Jul. 2013, 15:39 Seria 2
Pe aceeași temă