„E o luptă ca-n Serie B”

13 Oct. 2011, 15:07 Seria 2
„E o luptă ca-n** Serie B

Mijlocașul împrumutat de la FC Torino, Nicolas Gorobsov, susține că încă mai are de tras pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică și compară Liga a II-a cu eșalonul secund italian.

„Următoarea partidă trebuie să o câștigăm ca să fim pe primul loc. Trebuie să facem un joc bun. Și eu personal am avut o cădere fizică la ultimul joc, în ultimele 15 minute a fost mai greu, am terminat partida mai mult în partea noastră de teren. Sâmbătă a fost primul meci cu 90 de minuite pentru mine, mă antrenez.

E un campionat complicat, precum in Spania sau Italia, toate echipele își doresc să obțină mult, nu se fac cadouri. E oarecum asemănător cu Serie B, trebuie să lupți. În Torino sunt mai mulți jucători, e concurență, sunt jucători de Serie A, e un club mare de tradiție, e mai dificil. Pe prima poziție s-ar clasa Poli și in Serie B dar e dificil sa compari. E altă țară, altă ligă”, a spus Gorobsov.

Luceafărul Oradea – FC Timișoara se dispută sâmbătă în etapa a IX-a a seriei vestice din Liga a II-a. Înaintea startului de sezon bănățenii au învins nou promovata cu 2-0 într-un joc amical disputat pe Stadionul „Dan Păltinișanu”.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

13 Oct. 2011, 15:07 Seria 2
Pe aceeași temă