ACS Poli a semnat cu un fundaș care a început fotbalul la FC Torino. Lista sosirilor și plecărilor rămâne deschisă

Marius ANGHEL 14 Feb. 2019, 18:36 Pregătiri, amicale
ACS Poli a semnat cu un fundaș care a început fotbalul la FC Torino.** Lista sosirilor și plecărilor rămâne deschisă

Cu mai puțin de zece zile până la primul meci oficial, lotul echipei ACS Poli e departe de a fi conturat clar. Joi, clubul timișorean de pe ultimul loc din Liga 2 a semnat un contract până la finalul acestui sezon cu fundașul central Sergio Uyi, care are cetățenie italiană și nigeriană.

Fotbalistul va împlini anul acesta 26 de ani și a făcut junioratul la FC Torino. Înalt de 1,94 de metri, ultima dată a jucat la Al Hilal, dar nu la cea din zona Peninsulei Arabe, ci în Sudan. În cariera sa a trecut pe la Dajnava și Kruoja (Lituania), Atlantis (Finlanda), Reutlingen (Germania), Bangor City (Țara Galilor) și Senglea (Malta).

Fundașul face parte dintr-un „lot” de șase jucători de culoare veniți miercuri în pregătire cu ACS Poli.

Lista deschisă la sosiri și plecări

Tot în cărți pentru a semna cu echipa antrenată de Vivi Răchită se află și mijlocașul central Vadim Calugher, care a dat probe de joc la UTA. Fotbalistul a jucat în țara sa natală, Republica Moldova, la Milsami Orhei, Zimbru Chișinău, CSF Speranța, FC Petrocub, CSF Sfîntu Gheorghe și CS Florești.

De asemenea, nu este exclus ca să mai existe și plecări. Din informațiile noastre, în cărți ar fi Octavian Drăghici, Radu Motreanu sau David Pop.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 14 Feb. 2019, 18:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă