„E normal să fie orgolii, dar ne interesează punctele”

Marius ANGHEL 22 Nov. 2012, 15:58 Seria 2

Tehnicianul Damilei, Erik Lincar afirmă că sunt orgolii la disputa de sâmbătă, contra CSM-ului. Pentru prima dată în istoria fotbalului vâlcean, două echipe din județ se înfruntă în eșalonul secund.

„Este primul meci dintre Damila și CSM, e normal să fie orgolii, peste tot sunt  când joacă două echipe din același județ. Pe noi, jucând acasă, ne interesează cele trei puncte, pentru a ne menține printre echipele fruntașe, dar și ei vor veni foarte motivați, pentru a se redresa în campionat, sunt pe ultimele locuri și își doresc mult să câștige. Va fi un joc echilibrat, CSM nu a pierdut nici un joc în ultimele trei meciuri, asta îi recomandă pentru un joc bun, cine va fi cel mai bine pregătit la ora jocului, mai concentrat, va câștiga. CSM are jucători buni, cu experiență, care și anul trecut, și în unele momente din anul acesta și-au arătat valoarea. Acest meci nu decide cine este echipa fanion a Vâlcii, bine ar fi ca echipa fanion să fie la Liga I, în rest sunt doar ambiții prostești” spune tehnicianul alb-verzilor.

Erik Lincar spune că retragerea din campionat a Sibiului a dezavantajat Damila. „Contează retragerea Voinței, am pierdut trei puncte, Timișoara trebuia să joace acolo, unde nu îi era ușor, iar UTA e avantajată, că nu jucaseră cu ei, nu se știe ce se întâmpla. A fost avantajată și Bihor, care pierduse. A fost surpriză că UTA  a pierdut la Maramureș, seria e echilibrată, orice e posibil. Momentan, singura care mă surprinde e Corona, nu mă gândeam că va avea constanța să câștige după ce pierduseră acasă cu Vâlcea, și lor li s-au luat trei puncte, dar brașovenii au demonstrat că are valoare și constanță în rezultate”.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 22 Nov. 2012, 15:58 Seria 2
Pe aceeași temă