„E normal să apere Smaranda, dar sper să-mi revin cât mai repede posibil”

02 Mar. 2012, 16:36 Seria 2

Marele ghinionist al perioadei de iarnă din lotul „Bătrânei Doamne” a fost Remo Amadio. Portarul italian a terminat turul ca titular între buturile echipei arădene, însă o accidentare suferită înaintea plecării la Moneasa l-a scos din circuit pentru aproape o lună de zile . Goalkeeperul nu și-a revenit la timp nici pentru a prinde un loc în lotul pentru Antalya, acolo unde Dan Țapoș a contat doar pe Mădălin Smaranda și Andrei Cioară.

„Îmi pare rău că nu am fost în cele două cantonamente, dar, cel puțin în ultimele două săptămâni, am lucrat la Arad. Am tras tare și încep să-mi reintru în ritmul pentru competiție. Știu că am pierdut mult pentru că nu am fost măcar în Turcia, dar am recuperat și recuperez pe parcurs”, spune Amadio.

Acesta este conștient de faptul că cel puțin pentru moment a pierdut postul de titular: „E normal să apere cel care se simte cel mai bine și este în cea mai bună formă. Acum mi se pare normal ca acela să fie Smaranda, dar sper să îmi revin cât mai repede posibil”.

Italianul a vorbit și despre jucătorii noi veniți în tabăra utistă. „Sunt jucători buni, de valoare, îmi place în mod special grecul Galanis, care este și un băiat de mare caracter. De asemenea, Neagu și Mara sunt valoroși, cu siguranță ne vor ajuta. Eu cred că nu trebuie să vorbim tot timpul despre obiectiv, ci să jucăm cât mai bine și să scoatem maxim din fiecare meci”, a concluzionat .Amadio.

Sursa: Sport Arad

02 Mar. 2012, 16:36 Seria 2
Pe aceeași temă