„E foarte important să începem cu dreptul”

02 Sep. 2012, 16:12 Seria 2

Adrian Poparadu a ajuns la doar 24 de ani căpitanul noii echipe și unul dintre ultimii mohicani ai „fostei Poli”. Închizătorul timișorean are expeiența duelurilor Poli-UTA și consideră foarte importantă o victorie în derby-ul de luni seara.

„Ne așteaptă un meci foarte important, cu multe orgolii la mijloc, e o rivalitate foarte mare între noi și UTA și sperăm să debutăm cu o victorie pentru că venim după un eșec în Cupă. E foarte important să incepem cu dreptul acest campionat. Sperăm, chiar dacă unii suporteri nu sunt de acord cu acest proiect, ca prin rezultatele noastre să-i aducem la stadion. Sperăm să vină în număr cât mai mare să ne încurajeze, avem nevoie mare de ei”, a declarat Poparadu.

Acesta a fost aruncat prima dată în luptă contra arădenilor de chiar actualul antrenor Vali Velcea însă UTA câștiga în acel meci cu 2-1 (sezonul 2006-2007). Poparadu, care a preluat banderola de la Zăgrean, plecat între timp, nu s-a putut bucura de o victorie nici în sezonul trecut, când Poli a remizat în tur și a pierdut în primăvară, scor 0-1 pe „Dan Păltinișanu”.

„Noi nu vom fi aceeași echipă și lor le-au plecat mulți jucători, dar nu va fi cu nimic diferit față de acel meci (0-1), aceeași incărcătură, sper sa câștigăm”, a punctat căpitanul lui ACS Poli.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

02 Sep. 2012, 16:12 Seria 2
Pe aceeași temă