Dumitrescu: „Victoria este vitală pentru noi”

Marius ANGHEL 10 Oct. 2012, 13:21 Seria 2
Dumitrescu:** „Victoria este vitală pentru noi

FC Argeș va juca la finalul acestei săptămâni pe teren propriu cu cei de la FC Maramureș Baia Mare, într-un meci ce va avea loc pe terenul central al complexului din Trivale. Piteștenii vor avea parte de un joc foarte complicat, iar antrenorul argeșenilor, Viorel Dumitrescu, nu mai acceptă alți pași greșiți.

„Am comis mai multe erori până în momentul de față și nu mai avem voie să repetăm acele greșeli. Avem neapărat nevoie de o victorie în acest meci și chiar pot să afirm că este un succes care poate fi vital pentru noi. Nu avem voie să comitem aceleași greșeli pe care le-am comis de acum înainte. Sper să ne putem baza și pe cei mai buni jucători ai noștri la acest meci și să putem câștiga jocul pentru că altfel avem o mare problemă pe clasament.”, a declarat Viorel Dumitrescu.

Echipa revine pe terenul central

La meciul cu cei de la FC Maramureș Baia Mare, FC Argeș va disputa confruntarea pe teren propriu. Jocul dintre cele două echipe va avea loc pe terenul central și anume pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Acolo au fost finalizate lucrările de montare a instalației de încălzire a gazonului și echipa va juca pe propriul teren acest meci.

„Atacul nu a mers deloc în acest meci!”

FC Argeș nu a reușit să vină nici măcar cu un punct după meciul disputat în deplasare cu cei de la Voința Sibiu. În urma acestei înfrângeri cu scorul de 1 – 0, piteștenii au rămas cu numai trei puncte în clasament, acestea fiind obținute în succesul de pe teren propriu cu cei de la CSM Râmnicu Vâlcea. Tehnicianul echipei FC Argeș a fost total nemulțumit de aportul dus la acest meci de atacanți, fiind de părere că aceștia au rămas datori cu multe.

„Nu a fost deloc un meci grozav din partea noastră și dacă în linia de apărare situația a mers mult mai bine și a fost o mică eroare la un moment dat, atacul este cel care m-a nemulțumit. Am stabilit ceva cu jucătorii la antrenament și înainte de meci, aveam și noi niște culoare, dar în timpul meciului am gândit cu totul altfel lucrurile și au fost luate alte decizii. Sunt de părere că acesta a fost cel mai slab meci al nostru din acest campionat. Nu am reușit să ne ridicăm la nivelul așteptărilor și rezultatul vorbește de la sine despre acest lucru. Nu vreau să mai repetăm aceste greșeli pentru că oricum etapele trec și noi rămânem fără puncte acumulate.”, a declarat Dumitrescu.

Cătălin Doman și Leonard Manole sunt accidentați

FC Argeș a pierdut meciul de sâmbătă de pe terenul celor de la Voința Sibiu și pe lângă acest insucces antrenorul piteștenilor are și alte bătăi de cap după acest joc. Doi dintre jucătorii importanți ai piteștenilor au acuzat probleme medicale și fie nu au intrat pe teren, fie au fost înlocuiți destul de repede.

„Nici la acest meci nu am scăpat de problemele cu accidentările. Leonard Manole a acuzat niște dureri la gleznă și a fost decizia lui de a nu risca și de a nu intra pe teren. În aceste condiții a fost folosit Ionuț Nicolae, cel care pot să spun că a intrat foarte bine în meci și sunt chiar mulțumit de felul în care s-a prezentat. Aceasta a fost decizia lui Manole de a nu risca să intre pe teren și trebuie să i-o respectăm. Din păcate au fost probleme și pentru Cătălin Doman. Acesta a suferit o ruptură fibrilară și dacă este să fie confirmat verdictul medicilor va trebui să stea cel puțin o lună de zile. Eu sper să nu ajungem aici și accidentarea lui Cătălin să nu fie una foarte gravă pentru că avem nevoie de serviciile sale în continuare.”, a mai spus antrenorul lui FC Argeș.

Sursa: FC Argeș

Marius ANGHEL 10 Oct. 2012, 13:21 Seria 2
Pe aceeași temă