Dumitrescu a făcut bilanțul turului: „puteam termina pe locul 3”

07 Dec. 2011, 15:48 Seria 2
Dumitrescu a făcut bilanțul turului:**

Chiar dacă prima parte a acestei ediții de campionat s-a încheiat, fot­baliștii de la FC Argeș nu au luat încă vacanță. Antrenorul alb-vio­leților, Viorel Dumitrescu, îi va ține pe elevii săi la antrenamente până pe 16 decembrie, urmând ca după aceea să intre în vacanță timp de trei săptămâni.

Dumitrescu a făcut bilanțul după acest tur de campionat: „Sunt în ma­re parte mulțumit de evoluția echi­pei în prima parte a campionatului. La început, părea o himeră ocupa­rea unui loc fruntaș în clasament. Ni­meni nu îi dădea acestei echipe vreo șansă, dar am fost una din pro­tagonistele turului de campionat. Cu mai multă atenție, puteam termina pe locul trei, acolo unde am fost în majoritatea etapelor. Un lucru îm­bucurător este acela că echipa a început să aibă atitudine, marele său atu fiind tinerețea. Mai avem însă mult de muncă, dar mă bucur că jucătorii au înțeles faptul că fără muncă nu poți realiza nimic. Tre­buie însă să avem răbdare cu acest grup de jucători”.

„Am avut și sincope”

Principalul grupării din Trivale a vorbit și despre minusurile echipei sale: „Au fost și aspecte negative în acest tur de campionat. Un lucru negativ este faptul că n-am putut ține ritmul care să ne mențină pe locul trei. Am avut sincope și au fost perioade când am jucat foarte prost, pe care le-am alternat cu jocuri bu­ne. Cauza acestui declin a fost tine­rețea echipei. FC Argeș este cea mai tânără formație din campionat, suntem la începutul performanței și avem nevoie de răbdare pentru a construi o echipă de mare viitor. Fa­ță de începutul campio­na­tului, echipa a crescut de la etapă la etapă, iar în retur va fi nevoie de o altă abordare. A­cum, lumea așteaptă altceva de la echipă, o clasare în primele lo­curi clasament. Este greu să ne ba­tem la primele două poziții, pen­tru că Timișoara și Bistrița sunt mai puternice decât noi. Băieții știu ce vreau de la ei și voi pune presiune tot timpul pe ei pentru a crește în valoare”.

„FC Argeș este cea mai tânără formație din campionat, suntem la începutul perfor­manței și avem nevoie de răbdare pentru a construi o echipă de mare viitor”.

Sursa: Curierul Zilei

07 Dec. 2011, 15:48 Seria 2
Pe aceeași temă