Drăghici: „Mi-aș fi dorit să-mi ajut mai mult echipa”

Marius ANGHEL 17 Dec. 2013, 14:15 Seria 2
Drăghici:**

Atacantul celor de la FC Olt Slatina, Octavian Drăghici, a evoluat puțin în această primă parte a sezonului, din cauza unei rupturi musculare, care l-a ținut departe de teren câteva etape. Cu toate astea, „vârful” sosit de la U. Cluj este singurul atacant care a reușit să marcheze, având două „reușite”.

Atacantul celor de la FC Olt, Octavian Drăghici, speră ca în stagiunea de primăvară să fie lipsit de accidentări, pentru a-și ajuta mai mult echipa. „Vârful” slătinenilor a ratat câteva meciuri importante, din cauza unei accidentări. Drăghici a contribuit decisiv în meciul cu Metalul Reșița, reușind să înscrie două goluri în primul sfert de oră.

„Mi-aș fi dorit să-mi ajut mai mult echipa, din păcate am fost accidentat. Sper ca în retur să nu mai am probleme, să am un aport mai mare la realizările echipei”, a declarat atacantul.

„Concurența pe posturi e benefică, sper să ne întărim”

Jucătorul ofensiv al celor din Slatina, Octavian Drăghici, este încrezător în atingerea obiectivului, accederea în play-off. „Suntem la două puncte de play-off, era loc de mai bine, dar având în vedere problemele de lot care au fost… Sper să ne mai întărim, concurența pe posturi e benefică, iar eu zic că avem șanse să intrăm în play-off. Nu mai am probleme medicale, chiar de astăzi (n.r. luni) am început programul de pregătire, nu am simțit niciun fel de dureri. Mă aștept la un cantonament greu, dar roadele se vor vedea în campionat. Pe această cale vreau să urez tuturor suporterilor, conducerii clubului, antrenorilor Sărbători fericite și un An Nou mai bun!”, a declarat Drăghici.

Atacantul de 28 de ani a mai evoluat pentru Timișoara, Fortuna Covaci, CS Otopeni, UTA Arad, Universitatea Cluj și  Gaz Metan Mediaș.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 17 Dec. 2013, 14:15 Seria 2
Pe aceeași temă