Dobricean, trimis în „Municipiu”! Velcea se gândește să-l readucă la echipă pe Fuchs

Marius ANGHEL 20 Nov. 2012, 11:56 Seria 2
Dobricean, trimis în

Pedepsit dur de antrenorul Valentin Velcea după ultimul act de indisciplină, eliminarea din meciul cu Ripensia, mijlocașul Răzvan Dobricean e în continuare exilat din lotul primei echipe. Mijlocașul a fost detașat marți la ACS Poli II, care va întâlni Flacăra II după-amiază în Campionatul Municipal. Mai mult tehnicianul timișorean se gândește să-l aducă în iarnă înapoi pe Marian Fuchs, care evoluează în aceeași zonă a terenului.

„Scholes” a intrat în colimator încă de la începutul sezonului și se pare că e tot mai aproape să fie pus pe lista de transferuri „out”. De altfel timișorenii așteaptă în iarnă răspunsul mai multor jucători care l-ar putea înlocui pe acesta. Gorobsov, Străuț și Fuchs se numără printre aceștia.

„Nu-mi plac recidiviștii și Dobricean a mai greșit. Nu pot lucra cu asemenea jucători. Drept urmare el are o mare bulină neagră. L-am trimis la Municipiu mâine. Mă mai gândesc și mâine dacă îl primesc înapoi”, a spus Velcea în cadrul emisiunii „Divizia Locală” de pe canalul Digi 24 Timișoara.

ACS Poli II joacă în „Municipiu” într-un duel al „sateliților” timișoreni din primele eșaloane, cu Flacăra II, pe terenul „sintetic” al alb-negrilor, de la ora 15.

Fuchs „comeback”

„Principalul” lui ACS Poli a mai anunțat pe lângă discuțiile avansate cu Gorobsov și Ov. Petre, posibila întoarcere a lui Marian Fuchs, jucător împrumutat de vechea societate la Flacăra în Liga a III-a. „Am urmărit majoritatea meciurilor lui Flacăra, nu înseamnă că dacă nu i-am reținut în vară ne-am luat ochii de la ei… Fuchs e un tânăr care a mers acolo pentru a-și relansa sau continua cariera”, a precizat Valentin Velcea.

Fuchs evoluează în Liga a III-a la Flacăra iar în sezonul trecut a marcat un gol în 12 apariții pentru Poli în Liga a II-a.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 20 Nov. 2012, 11:56 Seria 2
Pe aceeași temă