Dobricean, reprimit în lot: „I-am acordat o ultimă șansă, o jumătate de șansă”

Marius ANGHEL 22 Nov. 2012, 15:04 Seria 2
Dobricean, reprimit în lot:**

Antrenorul Valentin Velcea a anunțat înaintea partidei cu FC Baia Mare că l-a reprimit în lot pe „Scholes din Liebling”. Fotbalistul a fost pedepsit dur după eliminarea din amicalul ACS Poli – Ripensia (1-0) și a primit un ultimatum, „o jumătate de șansă” de a rămâne în lotul alb-negrilor.

După mai multe episoade cu năbădăi, Răzvan Dobricean a promis că se face băiat cuminte. Mijlocașul a fost practic stigmatizatul bănățenilor în urma deselor derapaje semnalate de tehnicianul lui ACS Poli încă din startul sezonului.

„I-am acordat o ultimă șansă, mai mult, aș spune o jumătate de șansă. Sper ca după ultima discuție lucrurile vor merge șnur. Am vorbit cu el în fața echipei, avea lacrimi în ochi. Fără să îi dau o palmă, a simțit din vorbele mele că trebuie să înțeleagă o dată pentru totdeauna că trebuie să își schimbe atitudinea. Am intrat în normalitate, cred în acest lucru, Dobricean era afectat sufletește după toate cele întâmplate”, a declarat Valentin Velcea.

Mijlocașul, talentat, dar cu probleme de atitudine, a fost trimis marți la echipa secundă, care a suferit un eșec drastic pe teren cu Flacăra II (0-7). De o săptămână purtătorul tricoului cu numărul 27 a avut parte de un regim spartan de pregătire și o atenție sporită din partea membrilor staffului timișorean. Zilele grele nu s-au sfârșit însă pentru Dobricean, care nu mai are voie să calce pe bec, iarna ar putea aduce o serie de jucători noi la ACS Poli, care evoluează cam în aceeași zonă a terenului cu el. Primul confirmat e Nicolas Gorobsov.

Altfel, sunt șanse mari ca Dobricean să reintre în echipă chiar la partida de sâmbătă cu FC Baia Mare, joc care va avea loc pe teren propriu de la ora 15:30.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 22 Nov. 2012, 15:04 Seria 2
Pe aceeași temă