Discuția dintre Bojin și Robu cu privire la ACS Poli are un nou termen: „Urmează să tranșăm totul”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 05 Jul. 2014, 20:30 Seria 2
Discuția dintre Bojin și Robu cu privire la ACS Poli are un nou termen:**

Primarul Timișoarei și președintele CJ Timiș nu au lămurit nici în această săptămână premisele de la care va porni ACS Poli noul sezon. Nicolae Robu îi susține în continuare pe Dan Alexa și Ioan Timofte la cârma echipei, în timp ce Titu Bojin e de altă părere și a afirmat că instituția pe care o conduce va susține echipa în Liga a II-a doar prin faptul că-i permite să evolueze pe „Dan Păltinișanu”. Cei doi politicieni se vor reîntâlni la mijlocul săptămânii viitoare pentru o discuțe finală. Cel mai probabil în club va apărea un nou conducător.

„Am avut două discuții cu domnul Titu Bojin, dar n-am finalizat cu nicio decizie. Zilele viitoare urmează să tranșăm totul, pentru că e târziu și nu mai putem amâna. În ceea ce mă privește, echipa trebuie susținută în continuare la același nivel la care a fost ea când am evoluat în Liga a II-a”, a declarat Nicolae Robu în emisiunea „În prelungiri” de la postul TVR 3.

Cei doi au ajuns totuși la un acord în privința numirii unei noi persoane în organigrama clubului, edilul-șef al Timișoarei și-i dorește pe Timofte și Alexa în continuare la club, dar nu neagă posibilitatea ca cei doi să plece până la urmă. „Nu e un lucru pe care îl pot garanta, dar eu le acord încredere celor doi. Putem întări echipa de conducere și chiar sunt niște idei în acest sens… Nu cred că vor veni oameni din afara Timișoarei, dar ar trebui să nu mai existe oameni cu misiuni politice”, a precizat Robu pentru aceeași sursă.

Titu Bojin afirmase la rândul său zilele trecute că a găsit un punct comnu cu primarul: „Am fost de acord amândoi că vom aduce un om, pe linie fotbalistică, care se pricepe”. ACS Poli se va reuni luni, după ora 9.30.

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 05 Jul. 2014, 20:30 Seria 2
Pe aceeași temă