Dina: „Nu e niciun conflict între mine și cei de la Poli”

Marius ANGHEL 17 May. 2013, 17:01 Seria 2
Dina:**

Atacantul oltean se antrenează în continuare separat la arena „Dan Păltinișanu” deși a fost expulzat din echipă de o lună de zile de tehnicianul Valentin Velcea. Mihai Dina pare împăcat cu decizia luată de bănățeni și recunoaște că nu a dat randamentul așteptat la Timișoara. Totuși negocierile în privința întreruperii contractului său nu s-au încheiat.

Dacă Petre Goge s-a înțeles rapid și a încheiat la 1 mai orice raporturi cu Timișoara, celălalt jucător pedepsit pentru prestațiile din startul turului pare să nu se grăbească. Fostul atacant al Științei spune că va pleca în cele din urmă de la ACS Poli și consideră că șefii echipei și ai clubului s-au comportant corect față de el.

„Mă pregătesc separat deocamdată. Sunt negocieri, nu e vorba de vreun conflict cu cei din conducere, sunt oameni deosebiți, nu ne-am certat cu nimic. Pur și simplu nu a mers, se mai întâmplă cu unii jucători. Probabil o să se rezolve curând situația, pe cale amiabilă. Mă bucur că echipa promovează, sunt 99% în Liga I. Eu am alte opțiuni la vară și am rămas la Timișoara ca să mă antrenez”, ne-a spus Dina.

Atacantul de 27 de ani evită să spună care sunt cauzele pentru care nu s-a înțeles deja cu timișorenii, cert e că vrea să-și continue cariera la un alt club din vară. Mihai Dina mai avea un an de contract cu ACS Poli și e plătit la zi de club. Cel mai probabil el va ajunge la o echipă din zona Olteniei, la Severin, care l-a dorit și în iarnă, sau poate chiar la noua echipă a Craiovei.

„Același lucru mi-a spus și mie antrenorul. Nu m-am acomodat, asta e tot. Da, poate puteam să demonstrez mai multe dacă mai stăteam dar nu am profitat de șansele avute”, a adăugat fostul vârf al lui Gyor ETO.

175 de minute a evoluat Mihai Dina pentru ACS Poli în Liga a II-a, timp în care nu a reușit să marcheze niciun gol

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Marius ANGHEL 17 May. 2013, 17:01 Seria 2
Pe aceeași temă