„Din gură toată lumea vrea să ajute UTA, faptele lipsesc”

23 Jul. 2012, 18:25 Seria 2

Președintele „Bătrânei Doamne” a luat la cunoștiință mesajul transmis de membrii Suporter Club UTA prin intermediul unui comunicat de presă, dar consideră că strategia sa este una corectă pentru noul sezon și asta chiar dacă, așa cum susțineau și fanii, bugetul clubului nu este acoperit decât până în toamnă. Giovanni Catanzariti spune că a fost cât se poate de transparent în legătură cu problemele mari de ordin financiar cu care se confruntă UTA, dar, cu toate astea, nu poate sta cu mâinile sân.

Pe undeva, cei de la SCU îi sugerează șefului „alb-roșiilor” că ar fi trebuit să aleagă planul C, adică să meargă pe mâna unei echipe tinere, formată mai ales din fotbaliti arădeni. În acest fel s-ar fi redus substanțal cheltuielile și, chiar dacă promovarea ar fi rămas și de această dată un vis, Campioana Provinciei nu ar fi riscat să ajungă din nou în pragul colapsului. „Eu am discutat deseori cu suporterii și știu poziția lor. Pe undeva, au dreptate, însă trebuie să înțeleagă și ei ceva. Dacă nu încercăm să facem o echipă cât mai bună și să ne batem pentru un loc în primele 4-5 echipe, pierdem orice șansă de a atrage atenția posibililor investitori sau sponsori. O formație ce se bate la retrogradare în Liga a 2-a este total neinteresantă, așa mai avem o șansă să atragem atenția asupra noastră”, consideră Catanzariti, care speră să se concretizeze într-un sprijin concret discuțiile purtate în această vară cu diverși oameni de afaceri din Italia.

Pe de altă parte, președintele „Bătrânei Doamne” e deranjat de faptul că mulți își dau cu părerea despre cu ar trebui manageriat clubul din Calea Aurel Vlaicu și în această categorie nu-i introduce neapărat pe cei de la Suporter Club UTA. „Mai aud comentarii prin oraș, sau ceea ce se scrie pe site-uri și uneori mă gândesc ce e mai bine să fac. Ar fi foarte simplu să spun gata, să pun lacătul și să nu mai îmi bat capul cu fotbalul. Ce ar vrea lumea, să îmi vând și hotelul? Și așa am investit destui ban la UTA. Mi-am dat seama că din gură toată lumea vrea să ajute clubul, faptele lipsesc”, a adăugat Gio.

Prin urmare, italianul nu a renunțat la ideea de a face un lot de jucători cât mai puternic, care, pregătit încă din start de Adrian Falub, un specialist al promovărilor, să navigheze în plutonul fruntaș al seriei de Vest al ligii secunde.

Sursa: Sport Arad

23 Jul. 2012, 18:25 Seria 2
Pe aceeași temă