**Dezastru la Timișoara!**

10 Jun. 2009, 20:07 Seria 2
**Dezastru la Timișoara!**

Înfrângerea cu 6-1 la Tg. Mureș a trimis practic clubul feroviar în liga a treia, iar restanțele uriașe către jucători pot duce la desființarea clubului.

 

Conducătorii CFR-ului se gândesc deja la reducerea pierderilor acumulate, existând restanțe mari către jucătorii actuali, dar și către cei plecați. Astfel, jucătorii împrumutați, Szabolcs Szekely și Dorin Rădoi au fost lăsați să plece de la club înainte cu o etapă. În aceeași situație se află și Valentin Geamăn al cărui contract expira luna aceasta.

 

„Nu avea rost să mai plătim niște bani acestor jucători, când practic suntem retrogradați. Poate vom vinde jucători și mai reducem din restanțe. Jucătorii au fost lăsați să plece și își vor primi în viitor banii”, a declarat pentru www.liga2.ro, Sorin Altmayer

 

Săptămâna trecută, Altmayer a făcut rost de 10 000 de lei pentru a mai reduce din restanțele către jucători, altfel aceștia nu ar fi intrat pe teren la meciul cu FCM Tg. Mureș.
Pe lângă cei care au plecat deja, la vară CFR-ul riscă să rămână cu doar câțiva componenți. Portarul Mutu și Adrian Neagoie și-au exprimat la rândul lor dorința de a pleca.
 

Altmayer la Fortuna
 

Actualul președinte al feroviarilor este și el pe picior de plecare: „În proporție de 99% nu mai rămân, eu am venit ca angajat și m-am transformat în finanțator. Am oferte de la mai multe cluburi, inclusiv Fortuna Covaci”, a mai spus fostul arbitru timișorean. Rămânerea lui Sorin Altmayer la un club de Liga a II-a i-ar permite acestuia și continuarea mandatului său în Comitetul Executiv al FRF.

 

Ceilalți conducători se gândesc la ce este de făcut pentru ca CFR-ul bănățean să existe în continuare. Directorul executiv Titi Nedela ia în considerare chiar participarea în eșalonul al patrulea dacă nu vor fi fonduri, în timp ce antrenorul Florin Bugar ar accepta să continue la club și în esalonul al treilea.

 

CFR Timișoara va juca în ultima etapă cu Minerul Lupeni, iar dacă învinge are nevoie ca atât „U” Cluj să se împiedice de Mechel, cât și ACU Arad să piardă cu FC Bihor pentru a rămâne în Liga 2.

 

 

 

6 jucători au plecat de la CFR Timișoara pe perioada acestui retur. Giuchici jr. și Murineanu excluși, R. Costescu, D. Rădoi, Sz. Szekely și Geamăn din motive financiare

 

 Articol scris de Cornel Biholari

 
 

10 Jun. 2009, 20:07 Seria 2
Pe aceeași temă