Deva vrea să ia lumină de la Lupeni

16 Apr. 2009, 12:54 Seria 2
Deva vrea să ia lumină de la Lupeni

Antrenorul Gheorghe Barbu spune că un rezultat pozitiv în meciul cu Minerul, din ajunul Paștelui, ar aduce liniștea la echipă. Mureșul a reușit marți seara pe teren propriu ceea ce nu au putut jumătate dintre echipele din Seria a II-a: a blocat liderul FCM Târgu Mureș, scor 2-1, care a venit la Deva după o serie de 9 jocuri fără înfrângere.
 

 

Fără laude

 

La final, tehnicianul "alb-roșilor", a evitat să clameze victoria echipei sale și nici nu și-a lăudat elevii, deși aceștia au făcut contra târgmureșeniilor cel mai bun joc din retur pe teren propriu.

 

"Am controlat jocul de la un capăt la celălalt, dar a contat foarte mult și șansa. Echipa a demonstrat că are valoare și că, dacă vrea cu adevărat victoria, poate învinge pe oricine. E un succes de moral", a spus Barbu.
 

 

Condiție: fără înfrângere la Lupeni

 

Antrenorul Devei spune că succesul cu Târgu Mureș își va pierde din valoare dacă nu va fi dublat de un rezultat pozitiv sâmbătă, în deplasarea de la Lupeni.

 

"Am obținut o victorie care va deveni una mare doar dacă facem un egal sau învingem la Lupeni. Dacă vom câștiga sâmbătă, vom avea liniște", a mai spus Gheorghe Barbu.

 

Partida Minerul Lupeni-Mureșul Deva din etapa a XXV-a a Seriei a II-a se va disputa sâmbătă, de la ora 11.
 

 

articol scris de Sami Tamaș

 

16 Apr. 2009, 12:54 Seria 2
Pe aceeași temă