Deși e lider, Coroian e modest: „E mult până la promovare”

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 17:21 Seria 2
Deși e lider, Coroian e modest:**

Golgheter all-time al Gloriei Bistrița, Cristian Coroian a preluat în această vară cârma formației transilvănene din postură de director tehnic, împreună cu Sandu Negrean, antrenor al formației.

Deși în insolvență, echipa retrogradată din Liga I a început foarte bine sezonul și se află pe locul 1 cu 10 puncte, după 3 victorii consecutive. Cu toate acestea, Coroian nu crede că formația sa a luat pentru moment o opțiune clară la promovare.

„Victoriile n-au schimbat nimic situația și lupta pentru promovare, e un început, sunt 10 puncte pe care le avem în cont, dar mai e mult până acolo. Seria este echilibrată, toate echipele pot să emită pretenții și să încurce pe oricine”, spune directorul tehnic al Gloriei.

„Olimpia Satu Mare are șanse”

Deși sâmbătă Gloria va întâlni în deplasare CSM Râmnicu Vâlcea, echipa situată pe locul 2 în clasament, directorul tehnic al Gloriei spune că nu dă o importanță deosebită acestui joc și evită să numească anumite echipe drept contracandidate la promovare. Totuși, el vine cu o „propunere” surpriză: Olimpia Satu Mare, echipa aflată pe poziția a patra, la egalitate de puncte cu vâlcenii și Universitatea Craiova.

„Importantă e fiecare etapă. Jucăm cu o echipă care și-a exprimat dorința de a promova, dar e un meci ca oricare altul, contează cele trei puncte. Cele mai importante sunt punctele cu echipele care intră în playoff, dar nu putem ști acum care vor fi acelea. De exemplu Olimpiei Satu Mare nu îi prezicea nimeni că va fi pe locul 3. Echipa joacă însă bine și are potențial.  Anul trecut a promovat Corona care avea obiectiv să nu retrogradeze”, continuă Coroian.

„Colaborez foarte bine cu Negrean”

Cristian Coroian pune rezultatele bune de până acum ale echipei și pe seama colaborării cu fostul coleg din atacul Gloriei, Sandu Negrean. Totodată, acesta spune că situația financiară a echipei este una mulțumitoare.

„Situația financiară este ok, suntem la zi cu plata salariilor. Nu e nicio problemă. Colaborez foarte bine cu Sandu, putem lucra în liniște și armonie. Sperăm să antrenăm cât mai bine și să avem rezultate, e prematur să vorbim acum de aceeași colaborare în Liga I. Rezultatele te țin antrenor sau te dau afară”, conchide fostul vârf.

Articol scris de Mihai Cinpoeru

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 17:21 Seria 2
Pe aceeași temă