Derby-uri sexy în liga a doua

06 May. 2009, 15:20 Seria 2

Seria derby-urilor sexy de pe www.liga2.ro continuă! După întâlnirea șoc dintre Ceahlăul și Sportul Studențesc, alte două meciuri importante din liga secundă sunt prefațate de reprezentantele ale sexului frumos.
 

Dacă prima partidă disputată în fața blitz-urlor a fost una din prima serie, de data aceasta avem de-a face cu două meciuri din seria secundă a ligii a doua.
 

Internațional Curtea de Argeș contra FCM Târgu Mureș și Unirea Alba Iulia contra CSM-ului din Râmnicu Vâlcea sunt meciurile pe care le-am ales în etapa aceasta.
Toate patru formații sunt implicate direct în lupta pentru promovare și încă mai speră că la anul îi vor înfrunta pe granzii ligii întâi.
 

Cele patru formații ocupă, în ordinea Unirea (52 de puncte), Târgu Mureș (51 de puncte), Internațional (51 de puncte) și Râmnicu Vâlcea ( 49 de puncte),  pozițiile fruntașe ale clasamentului.
 

FCM Târgu Mureș și Internațional sunt cele „tinere” echipe din acest grup. Ardelenii au luat ființă în anul 2005, în timp ce piteștenii au început activitatea în 2000. Chiar dacă cele două formații se află la doar primul sezon în liga a doua, se pare că deja s-au plictisit de aerul „matineului” și sunt foarte hotărâte să primească de la anul vizite de la Steaua, Dinamo sau Rapid.
 

 

Dar să începem „duelul” din fața blitzurilor
 

Mădălina este o înfocată susținătoare a piteștenilor de la Internațional.Spune că ori de câte ori poate merge la meciurile alb-roșilor. Este născută în zodia berbecului, urăște minciuna, dar recunoaște că uneori mai folosește și ea câte o mică păcăleală. Adoră ședințele foto și de aceea s-a apucat de modeling. Cu toate acestea visează să ajungă o mare cantareață. Îl simpatizează pe Mutu pe care îl consideră foarte sexy. Motto-ul preferat: „Carpe diem”.
 

Nicoleta este o ardeleancă care declară că urăște persoanele invidioase și evident, simpatizează Tg. Mureșul. Nu are un jucător preferat de la echipă, dar spune că ar fi extrem de încântată să-i urmărească portocalii la anul în prima ligă. Este o fire sportivă, declarându-se atrasă de gimnastică, înot și volei.
Fotbalistul preferat este Cristiano Ronaldo.Visează să ajungă un model celebru, iar motto-ul ei este: „nu tot ce merit mi se potrivește”.
 

Cealaltă întâlnire aduce în față o formație cu o adevărată istorie în spate, dat fiind faptul că, Unirea Alba Iulia, echipa despre care este vorba, a luat ființă în 1924. De partea cealaltă. Vâlcenii s-au înființat abia în 2004, dar asta nu i-a împiedicat să lupte imediat pentru promovarea în primul eșalon fotbalistic. Lider în serie, Unirea cu siguranță va lupta pentru a-și menține poziția, chiar dacă va primi vizita unei formații care încă speră să prindă una din cele două „vize” spre elita fotbalului românesc.
 

În meciul organizat de noi, Roxana a reprezentat liderul. O fire veselă care adoră muzica, dansul călătoriile și, evident, modeling-ul. Spune că frumusețea orașului marii uniri a făcut-o să devină suporterul Unirii. Urăște minciuna și prostia și are ca motto: „Zâmbește, mâine poate fi mai rău”. Ca fotbaliști preferați i-a enumerat pe steliștii Toja și Ochiroșii, olteanul Florin Costea, Burdujan și pe căpitanul naționalei, Cristi Chivu. Își dorește să devină un jurnalist recunoscut.
 

Adversara Unirii, CSM Rm. Vâlcea este reprezentată de Alina. Adoră modeling-ul și cred că motto-ul preferat spune totul despre ea: „Luptă și vei reuși!”. Fotbalistul preferat este Niculescu. Spune că le ține pumnii strânși vâlcenilor și este sigură că promovarea este la îndemâna albaștrilor. La fel ca și Roxana, Alina speră să ajungă un jurnalist de succes.

 

KAO FASHION, sub lupa publicului din lumea sportului

 

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei
Foto: Florin Alboiu

 

La realizarea sedințelor foto au contribuit prin sprijinul acordat, pentru care le mulțumim, Primăria Chiajna, președintele clubului Concordia, Nelu Butoi și domnul Tudorel Cristea, în a cărui grijă se află terenurilor sintetice din cadrul bazei sportive Sportul Studențesc.
 

06 May. 2009, 15:20 Seria 2
Pe aceeași temă