Demeter a renunțat la funcția de președinte

11 Feb. 2009, 09:00 Seria 2
Demeter** a renunțat la funcția de președinte

Nelu Demeter și Minerul Lupeni au pus punct unei colaborări ce părea să meargă foarte bine. Demeter a renunțat la funcția de președinte executiv în urma unor probleme avute cu echipa lupeneană.

„Au fost niște probleme despre care nu prea vreau să vorbesc, cel puțin nu acum. Cert este că ne-am despărțit. Asta nu înseamnă că nu voi mai fi alături de echipă și de jucători. Voi merge întotdeauna cu plăcere la meciuri. Minerul Lupeni și Steaua sunt două echipe ce vor rămâne mereu în sufletul meu”,a spus Demeter.

 

Plecarea acestuia de la echipă nu i-a lăsat indiferenți pe jucători. Aceștia spun că fostul președinte era unul dintre puținii oameni care puneau suflet la club. „A fost chiar un președinte model pentru noi și ne-a ajutat de multe ori chiar cu bani din propriul buzunar. Este mare păcat că a plecat de la echipă”, a spus unul dintre jucătorii ce au dorit să-și păstreze anonimatul.

 

Demeter este cunoscut la Lupeni ca fiind unul dintre cei mai împătimiți suporteri ai echipei Steaua, iar fan clubul pe care îl are în oraș stă mărturie în acest sens.”Anul acesta voi merge mai des al meciurile echipei Steaua, dar nu el voi neglija nici pe cele de la Lupeni”, a spus ex-președintele din Vale.

 

articol scris de Loredana Juglea

 

11 Feb. 2009, 09:00 Seria 2
Pe aceeași temă