Deces în familie pentru Marțian! Preluarea UTA-ei stagnează

Marius ANGHEL 28 Aug. 2013, 16:27 Seria 2
Deces în familie pentru Marțian!** Preluarea UTA-ei stagnează

Azi-noapte, în jurul orei 3,00, Adrian Marțian a fost anunțat că mama sa, grav bolnavă de mai mult timp, s-a stins din viață. Omul de afaceri dejean și avocații săi programaseră semnarea actelor de preluare a UTA-ei pentru joi dimineață, însă acum lucrurile vor fi amânate cu câteva zile.

În altă ordine de idei, jucătorii care compun în acest moment efectivul utist s-au pregătit dimineață sub comanda aceluiași George Neagu, pe terenul ICRTI. Roland Nagy, contactat de Marțian pentru a prelua banca tehnică alb-roșie, nu oferise un răspuns până la această oră.

UTA – în insolvență și cu Marțian? A venit un fost portar de la Ajaccio

Odată ce Giovanni Catanzariti a decis să-i cedeze clubul lui Adrian Marțian, se părea că varianta insolvenței se îndepărtează de Calea Aurel Vlaicu. Însă, din informațiile noastre, omul de afaceri dejean s-ar fi convins și el că cea mai bună cale de urmat este tot cea a insolvenței, mai ales că nici el nu excelează la capitolul lichidități. Probabil, prietenul lui Adrian Mutu va prelua draftul pe care Catanzariti începuse să-l facă în urmă cu două săptămâni, dar prima înfățișare în fața Instanței tot nu va avea loc mai repede de o lună de zile.

Cel mai prost din toată această afacere vor ieși jucătorii care mai au contract cu clubul (Neagu, Bîrză, Raț, Gornic și Lazea, plus Monac – care, însă, are numai două luni restanțe la salar), care – practic – vor trebui să-și facă în continuare treaba, iar banii restanți îi vor vedea eșalonat, începând de prin lunile octombrie/noiembrie. Ceva i-a scăpat lui Marțian și anume că memoriile câștigate defintiv la Federația Română de Fotbal până la data declanșării insolvenței de actualii sau foștii fotbaliști din Calea Aurel Vlaicu vor trebui achitate în întregime.  Inutil să mai spunem că și celelalte datorii se vor plăti pe rând, inclusiv cele la bugetul de Stat.

În fine, în această seară, la Arad a ajuns David Oberhauser, un portar de 23 de ani, care până nu demult a apărat culorile echipei franceze Ajaccio. De fapt, Alain Orsoni l-a și „amenințat” pe Marțian că-l va ajuta cu acest goal-keeper de 1,83 metri.

Sursa: Sport Arad

 

Marius ANGHEL 28 Aug. 2013, 16:27 Seria 2
Pe aceeași temă