Debutează Curileac

19 Mar. 2009, 17:03 Seria 2
Debutează Curileac

Căpitanul Răzvan Dâlbea și portarul Gabriel Rotaru vor rata meciul cu Mechel Câmpia Turzii, din etapa ce va avea loc mâine din cauza suspendării pentru cumul de cartonașe galbene.
 

Între buturi va fi trimis, Marius Curileac, goalkeeper-ul împrumutat iarna aceasta de la CFR Cluj, urmând să-și facă astfel debutul oficial la FC Unirea. „Nu am emoții. Am mai jucat în Liga a II-a, unde am bifat peste 40 de meciuri. Practic, ar fi un redebut pentru mine în eșalonul secund, după o pauză de 2 ani. Am debutat în Liga a II-a în 2004 la Unirea Dej, iar ultima dată, în 2007, am jucat pentru Cetatea Suceava”, a spus portarul în vârstă de 25 de ani, venit la FC Unirea de la CFR II Cluj.
 

Locul lui Dâlbea în primul 11 ar putea fi luat de Marincean, care a și fost introdus în ultimele minute din meciul de la Deva, în locul căpitanului. În același timp, Marincean, ar putea prelua banderola, fiind cel de-al 3-lea jucător desemnat pentru a o prelua, după Dâlbea și Rotaru.
 

“Cu Mechel va fi un meci aparent mai ușor, dacă ne uităm la clasament și la diferența de puncte, dar e doar aparent”, a spus Rotaru.

 

19 Mar. 2009, 17:03 Seria 2
Pe aceeași temă