Popescu are tot lotul valid! Botoșaniul vrea răzbunarea cu Delta Tulcea

30 Sep. 2011, 17:54 Liga 2
Popescu are tot lotul valid!** Botoșaniul vrea răzbunarea cu Delta Tulcea

Atacanții Marius Matei și Tudor Homneac sunt apți de joc și vor fi încluși în lotul pentru partida de duminică cu Delta Tulcea. Tudor Homneac vine după o pauză de circa o lună în timp ce Marius Matei a ieșit accidentat în precedentul joc de campionat dar a putut fi recuperat.

„Tot lotul este valid. Homneac încă nu este sută la sută dar se antrenează normal de două săptămâni. Matei este în regulă. Are ușoare dureri dar poate evolua”, a spus antrenorul principal al FC Botoșani, Marius Popescu.

Va debuta brazilianul Ferreira

Brazilianul Lopez Ferreira De Souza va debuta duminică pentru FC Botoșani. Acesta a fost transferat la începutul lunii septembrie de la Unirea Dej dar nu a putut fi folosit deorece a fost suspendat. În ultimul meci jucat pentru fosta sa echipă, brazilianul a încasat un cartonaș roșu și a primit trei etape de suspendare.

„Vedem cum abordăm partida. În funcție și de forma lui. El e nerăbdător să intre. Nu am ce să-i reproșez. Se antrenează la maxim. Ar vrea mai mult. E apt dar depinde de el, de mine unde îl încadrez”, a spus Marius Popescu.

Curileac va fi titular

Popescu intenționează să înceapă partida cu Delta Tulcea cu Vasile Curileac în poartă, goalkeeper care în precedenta partidă cu Dinamo II București nu a primit gol.

„Sunt mulțumit de prestația lui Curileac la meciul cu Dinamo. Sunt trei portari de valori apropiate. Ghinion cu Rohetki. Bine că nu e mai grav. A intrat Vasile apoi am considerat că este momentul lui Curileac. A jucat bine și continuăm”, a spus Marius Popescu.

Sursa: btonline.ro

30 Sep. 2011, 17:54 Liga 2
Pe aceeași temă