Cu dus-întors! 1 pauză, 2 final la Bacău

14 Apr. 2012, 02:54 Campionat
Cu dus-întors!** 1 pauză, 2 final la Bacău

FCM Bacau nu a reusit sa-si treaca in cont cea de-a treia victorie la rând in actualul retur de campionat al ligii secunde. Mai mult, vineri, in etapa a 21-a, galben-albastrii au pierdut cu 2-1 partida de pe teren propriu, cu Callatis Mangalia. Desi au condus cu 1-0, prin golul lui Curiliuc si au avut in mai multe rânduri posibilitatea de a-si mari avantajul, elevii lui Gheorghe Poenaru au fost invinsi ca urmare a doua penalty-uri transformate de Doicaru.

Jocul de pe „Municipal” a fost unul pe contre, primele ocazii apartinând oaspetilor. Portarul Bacaului, Stamatin a facut insa minuni la suturile lui Cogali si Bardu din minutele 5 si 6. Cei care au deschis scorul au fost insa bacauanii, in minutul 13, prin Curiliuc, autorul unei reluari acrobatice la centrarea lui Boghian. Acelasi Curiliuc putea majora diferenta in favoarea Bacaului in doua rinduri, dar finalizarile sale au lasat de dorit. Dupa ce l-a luat la tinta pe portarul Neagu in min. 41, Curiliuc a sutat incredibil peste poarta la sapte minute de la reluare.

Si cum ocaziile se razbuna, iar greselile din aparare se pedepsesc, Callatis a restabilit egalitatea in minutul 62. Extrem de imprudent, Luncanu l-a faultat pe Samson, iar Doicaru a transformat lovitura de pedeapsa acordata de centralul Ghimbasan. In minutul 72, Huiban a fost foarte aproape de a readuce Bacaul in avantaj, insa sutul sau a lovit bara, pentru ca in minutul 77 sa se deruleze faza care a decis partida. Pornit dintr-un ofsaid reactivat, atacantul oaspetilor, Doicaru a fost faultat in careu de Lozneanu, care a fost eliminat pentru doua „galben”. Acelasi Doicaru a inscris de la punctul de la 11 metri, aducând victoria Mangaliei.

Pe final, bacauanii au fortat golul unei remize care s-ar fi dovedit echitabile, insa lipsa de luciditate a lui Croitoru a facut ca tabela de marcaj sa ramâna nemodificata: FCM Bacau – Callatis Mangalia 1-2.

Sursa: Deșteptarea

14 Apr. 2012, 02:54 Campionat
Pe aceeași temă