Marius Popescu vrea trei puncte la Galați

08 Sep. 2011, 15:29 Liga 2
Marius Popescu** vrea trei puncte la Galați

Tehnicianul Marius Popescu vrea toate cele trei puncte în partida de duminică de la Galați. El susține că se așteaptă la un joc foarte dificil, dar cu toate acestea obiectivul este obținerea victoriei.

„E clar că datele unui meci în deplasare sunt diferite față de acasă. Întâlnim o echipă bună a seriei. Un grup rutinat, experimentat. Sperăm să ne atingem obiectivul și să obținem toate cele trei puncte în urma unui joc bun”, a spus Marius Popescu.

Tehnicianul botoșănean se așteaptă la o partidă la fel de dificilă ca la Brănești, dar se așteaptă ca de această dată elevii săi să facă un joc mult mai bun.

„Nu pot să fac o clasificare. Contează de forma echipei respective, de forma noastră. Nu poți să spui dinainte. E clar că vor fi date noi la ora meciului”, a adăugat antrenorul botoșănean.

Perreira, suspendat două etape?

Brazilianul Lopez De Souza Perreira (20 ani), transferat în această săptămână de la Unirea Dej nu va avea drept de joc pentru FC Botoșani în partida de la Galați. Acesta ar putea fi suspendat totuși două meciuri din cauza cartonaș roșu încasat la ultimul său joc pentru Unirea Dej.

„Brazilianul venit de la Dej a jucat săptămâna trecută în campionat și se pare că a fost roșu direct și nu două galbene. Așteptăm. Astăzi se întâlnește comisia și sper să fie doar o etapă de suspendare. Dacă a fost roșu direct, vor fi două etape de suspendare. Regulamentul e regulament. Asta e”, a spus Marius Popescu.

Tehnicianul este mulțumit de cum se pregătește jucătorul brazilian și așteaptă să-i expire suspendarea acestuia. Lopez Deo Souza Pereira este pregătit din punct de vedere fizic și a intrat în programul normal al echipei FC Botoșani.

Curileac va fi inclus în lot

Goalkeeperul Marius Curileac, transferat și el în această săptămână de FC Botoșani, va fi inclus în lotul pentru partida de duminică de la Galați. Tehnicianul Marius Popescu a spus că titular în această partidă va fi Vasile Prisacă, deoarece a avut o prestație foarte bună în jocul cu Săgeata Năvodari.

„Curileac va fi inclus în lot. Având în vedere că Rohetki este accidentat Curileac va fi în lotul pe care îl deplasăm la Galați. El e pregătit s-a antrenat normal. Va face parte din lot dar nu va fi titular. E greu. Îl expun”, a spus Popescu care a adăugat: „Prisacă a făcut un meci foarte bun cu Săgeata Năvodari. A avut un aport foarte bun, intervențiile lui au dat încredere echipei, a vorbit mult, a gestionat bine fazele”.

Homneac este în continuare indisponibil

Atacantul Tudor Homneac se pare că nu va reveni prea curând pe gazon. El are în continuare probleme medicale iar oficialii grupării locale intenționează să îl trimită la o clinică specializată.

„Homneac este încă în perioada de tratament. A făcut un film. S-au observat ceva leziuni abdominale. Vedem ce decizie luăm pentru că din păcate nu avem o clinică specializată după accidentări sportive. Cazul lui este destul de complicat. Avem două-trei variante în care să facă o săptămână, zece zile de recuperare specializată”, a mai afirmat Marius Popescu.

Sursa: btonline.ro

08 Sep. 2011, 15:29 Liga 2
Pe aceeași temă