Debutant la 15 ani și jumătate

23 Jun. 2009, 11:46 Seria 2
Debutant la 15 ani și jumătate

Mureșul Deva dă credit jucătorilor crescuți în propria pepinieră. Sezonul trecut, patru juniori au debutat sub Cetate. Remarcat în 2007 în timpul unui trial la Hunedoara chiar de renumitul tehnician Emeric Ienei, juniorul Mureșului Deva, Corado Cârstoiu a debutat în Liga  a II-a în ultima etapă a sezonului trecut, la doar 15 ani și jumătate, în deplasarea de la Inter Curtea de Argeș (scor 0-3 n.r.).
 

 

12 minute în teren
 

 

Aflat de mai mult timp în atenția tehnicianului Gheorghe Barbu, Corado a fost testat în vederea înregimentării sale în formația de sub Cetate pentru sezonul viitor. El l-a înlocuit în minutul 78 pe golgheterul Devei, Alin Bițiș, iar ca amintire de la debut a primit un cartonaș galben de la „centralul” Andrei Chivulete din București.
 

 

„Totul a fost bine. Băieții m-au încurajat, iar antrenorul mi-a spus să joc fără frică iar dacă mi se ivește ocazia, să trag la poartă”, a povestit cel mai tânăr jucător din lotul Mureșului.
 

 

Elev în clasa a IX-a la Colegiul Național Sportiv „Cetate” din Deva, Corado este acum în vacanță, dar își dorește ca antrenorul Gheorghe Barbu să i-o întrerupă și să-l convoace la reunirea lotului, programată pe 6 iulie.
 

 

Articol scris de Sami Tamaș
 

23 Jun. 2009, 11:46 Seria 2
Pe aceeași temă