Dan Nițu visează cu ochii deschiși la Liga I: „Pe 8 iunie aștept cadou promovarea”

Marius ANGHEL 29 Apr. 2013, 16:43 Seria 2
Dan Nițu visează cu ochii deschiși la Liga I:**

Finanțatorul Damilei, senatorul Dan Nițu așteptă cadou de la echipa sa pe 8 iunie o promovare istorică. „Ultima etapă va fi pe 8 iunie 2013, chiar de ziua mea, sper să primesc cel mai frumos cadou, respectiv promovarea în Liga 1. Întotdeauna, de ziua mea, am avut meciuri grele pe care le-am câștigat. Până atunci, va trebui să câștigăm meciurile pe care le mai avem de disputat” a spus acesta pe siteul oficial al clubului.

Patronul vâlcenilor spune că victoria este meritată. „Prima repriză am jucat bine, ne-am creat destule ocazii de a marca. În a doua parte am facut pasul înapoi după marcarea primului gol, dar am avut mai multe șanse de a marca decât adversarul. Vreau să mulțumesc celor care au fost prezenți  la Dragășani în număr atât de mare, pentru că ne-au susținut și ne-au condus către o victorie muncită. O mențiune specială și pentru galeria noastră care, în ciuda căldurii sufocante, a incurajat Damila pe tot parcursul jocului”.

Damila a rămas pe locul 4 și este la șase „lungimi” de primele două clasate, Poli și Corona, dar are și un joc mai puțin disputant decât timișorenii. Etapa viitoare, Damila stă dar își trece în cont trei puncte după retragerea Unirii, iar peste două săptămâni va juca la Drăgășani  derbyul cu Corona.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: FC Damila

Marius ANGHEL 29 Apr. 2013, 16:43 Seria 2
Pe aceeași temă