Damila se mută la Râmnicu Vâlcea, pe Hidroelectra!

30 Jul. 2012, 15:59 Seria 2
Damila se mută la Râmnicu Vâlcea,** pe Hidroelectra!

Pentru că nu a ajuns la un consens cu Cătălin Rufă să joace în Zăvoi, Damila Măciuca se va muta în Liga a II-a pe stadionul Hidroelectra din Râmnicu Vâlcea. Patronul Damilei, Dan Nițu a avut vineri, la Râmnicu Vâlcea, o nouă rundă de negocieri cu Cătălin Rufă, acționarul majoritar al CSM. Nițu a încercat fără succes să îl convingă pe Rufă să îl lase să joace în Zăvoi, pe stadionul deținut de Primăria Râmnicului.

„Contractul de asociere dintre Rufă și Primăria Râmnicului a fost făcut de băieții deștepți, nu poate veni altă echipă vâlceană să joace în Zăvoi. Nu am fi deranjat pe nimeni dacă jucam și noi pe Municipal, oricum Federația nu ne va repartiza să jucăm în aceeași zi cu CSM. Probabil că vom juca pe Hidroelectra, unde vom mai face niște investiții, voi aduce o tribună, pentru ca stadionul să fie omologat. Mai devreme sau mai târziu, tot în Zăvoi voi ajunge, Rufă nu poate susține singur cheltuielile de acolo” a spus Nițu.

După investițiile masive făcute în această vară în lot, patronul Damilei, Dan Nițu așteptă rezultate pe măsură. „Vom mai face trei transferuri, sunt mulțumit de lot. Cred că vom fi undeva pe locurile 3-6, vom fi o surpriză plăcută în Liga a II-a.” a spus Nițu.

Articol scris de Adi Georgescu

30 Jul. 2012, 15:59 Seria 2
Pe aceeași temă