Damila sărbătorește azi locul 3! Nițu spune ce regrete are

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 17:22 Seria 2
Damila sărbătorește azi locul 3!** Nițu spune ce regrete are

După ce Damila a încheiat campionatul pe locul 3, patronul Dan Nițu organizează azi un banchet într-un restaurant select din Râmnicu Vâlcea, la care vor fi prezenți toți jucătorii, dar și staff-ul condus de Claudiu Niculescu.

Clasarea finală pe locul 3 îl mulțumește pe patronul Dan Nițu, deși echipa a fost destul de aproape de a realiza o mare surpiză. „Am dovedit că putem face performanță, am terminat campionatul pe locul 3, cu bune și cu rele. Puteam termina și pe locurile 1-2, dar așa e în fotbal, eu sunt mulțumit. Le mulțumesc tuturor pentru susținere și pe viitor sper să reușim și lucruri mai frumoase. Trebuie să ne bucurăm cu toții azi, apoi, de săptămâna viitoare, ne gândim bine, începând cu cantonament, noi achiziții și viitorul clubului. Eram pregătiți să mergem în Liga I, deși aveam multe lipsuri, începând cu un stadion. Contează mult să ai o stabilitate undeva, așa poți mai ușor să ai sponsori și să aduci jucători”.

Senatorul regretă punctele irosite cu celelate două echipe din Oltenia, CSM și Alro. „Am tratat uneori meciurile cu ușurință, cum am făcut și în tur cu Vâlcea și am pierdut singurul joc acasă. Apoi, CSM ne-a bătut și în retur, cu cele șase puncte eram la promovare. Am făcut și egal la Slatina cu ultima clasată, dar acestea sunt analize care le vom face zilele viitoare”.

Dan Nițu nu știe încă dacă echipa sa va continua și sezonul viitor tot la Drăgășani, unde așteptă ca autoritățile locale să investească în modernizarea  Stadionului Central. „La Drăgășani vom avea discuții cu factorii locali, trebuie să facem condiții mai bune la stadion, dacă și ei investesc, putem continua aici. Aici am avut cei mai mulți suporteri din toată Liga a II-a, o medie de 1.500 de fani, o susținere frumoasă, a însemnat mult pentru echipă. Totul trebuie făcut temeinic, pus la masă și discutat. Putem merge oriunde suntem bine primiți, și Craiova e o locație unde fotbalul este foarte iubit”.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 17:22 Seria 2
Pe aceeași temă